Efter kaosåren – nu gör Lindsay Lohan comeback

I drygt tio år har skådespelaren Lindsay Lohan varit under isen, men nu har stjärnan rest sig igen och är redo för en comeback.

Året var 2007 och Lindsay Lohans, 31, trubbel med rättvisan hade bara inletts. Fem mugshots och lika många fängelsevistelser senare har den forna barnstjärnan borstat dammet från sina byxor och rest sig, redo för en comeback.

– Lindsay är en helt annan kvinna. Förändringen är som natt och dag säger en källa i Us Weekly, som jobbat med stjärnan de senaste åren, och tillägger:

– Lindsay dyker upp i tid, är ivrig att arbeta och är faktiskt dedikerad, inte bara att hon låtsas vara dedikerad som hon brukade. Hon har slutat använda droger och det har verkligen ändrat henne. Hon är redo för en comeback nu.

Lindsay slog igenom som 12-åring med filmen ”Föräldrafällan” 1998, sedan gick karriären hyfsat i några år med peaken ”Mean girls” 2004. Men under våren 2007 greps hon för en fyllekörning och för kokaininnehav, sedan gick det snabbt utför. Ofta hade hennes gripanden att göra med hennes stora intag av knark och alkohol och allt som oftast fångades hon på bild utslagen.

LÄS OCKSÅ: Efter tuffa uppbrottet – Ellen Bergström bekräftar romansen med TV4-profilen

Den senaste tiden har stjärnan tillbringat mycket tid utomlands, framförallt på grekiska ön Mykonos, där hon har öppnat en nattklubb. Utlandsvistelsen ska ha gjort henne gott, och det sägs att hon även har funnit kärleken. Pojkvännen som är korean och heter Je-Yong Ha går även under smeknamnet ”Koreanske Hulken” eftersom hans armar är gigantiska, men så sysslar han också med professionell armbrytning i hemlandet.

Droger och alkohol har inte varit Lindsays enda svaga punkter, även förhållandet till hennes föräldrar har varit rubbat. Men i tv-programmet ”Wendy Williams show” i januari avslöjade skådisen att det numera är ”jättebra” mellan dem. Även stjärnans teaterlärare Bernard Hiller bekräftar likt Us Weeklys källa, att det nu går som på räls för Lindsay.

– Lindsay Lohan har lagt om sin karriär helt. Hon har jobbat hårt för att göra bra ifrån sig i ”Sick note”, säger han och refererar till den brittiska tv-serien där Lindsay har en roll sedan förra året.

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet – ”Sydkoreanske hulken” är Lindsay Lohans nya kärlek

Foto: IBL

Senaste nytt