Artikeln innehåller reklamlänkar

Miley Cyrus familj om separationen från Liam Hemsworth

Familjens ord efter Miley Cyrus och Liam Hemsworths separation

Efter åtta år tillsammans har Miley Cyrus och Liam Hemsworth gått skilda vägar. Nu berättar en källa hur familjen Cyrus känner kring uppbrottet till den amerikanska sajten Hollywood life.
Slå på ljud

Bara sju månader efter att de gift sig under en hemlig ceremoni har stjärnparet Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, valt att gå skilda vägar. I ett inlägg på sin Instagram önskar Liam Hemsworth exfrun all lycka, medan Miley Cyrus setts hångla med realitystjärnan Kaitlynn Carter, 30 – som paret tidigare umgicks flitigt med tillsammans.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Men enligt en uppgiftslämnare till Page Six var Miley Cyrus aldrig med Kaitlynn samtidigt som med Liam, eller någon annan heller.

– Miley var aldrig otrogen. Hon låg aldrig med kvinnor medan hon var gift. Det var inte en del av deras förhållande. Hon var inte otrogen och gick inte bakom hans rygg.

Enligt uppgiftslämnaren ska uppbrottet bero på att Miley Cyrus blivit ”gamla galna Miley” igen, som Liam tydligen inte föredrar.

– Han vill bara ha ett normalt och lugnt liv, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Miley Cyrus representant hade däremot en lite annorlunda historia.

– Eftersom de ständigt utvecklats, förändrats som partners och individer, så har de fattat beslutet om att det här är det bästa medan de fokuserar på sig själva och sina karriärer, skrev representanten enligt CBC News.

Familjen Cyrus är ledsna över uppbrottet

En uppgiftslämnare som är nära vän till familjen Cyrus har berättat för Hollywood life vad familjen tycker om uppbrottet och hur Miley egentligen mår.

– Miley mår bättre än någonsin. Hon pratar med sina systrar och sin mamma nästintill dagligen, men det är inget ovanligt då hon är väldigt nära dem. Man kan helt enkelt inte märka något som skulle bekymra henne just nu.

Uppgiftslämnaren fortsätter med att berätta att hela familjen Cyrus är ledsna över att paret har gått skilda vägar.

– Det är tråkigt för hela familjen. De alla gillade verkligen Liam och de trodde verkligen att äktenskapet skulle hålla. De har alltid gillat dem som ett par, men såklart så kommer de att stötta Miley i detta.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!