TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

En vecka efter femte barnet – Toris man riskerar fängelse

11 mar, 2017 
Lina Linnros
Tori Spelling och maken Dean McDermott välkomnade sitt femte gemensamma barn förra veckan. Men Dean verkar ha glömt bort sina äldre barn då hans ex-fru tagit honom till domstol efter han inte betalt barnbidrag.
Annons

För bara en vecka sedan fick “Beverly Hills”-stjärnan Tori Spelling, 43, och maken Dean McDermott, 50, deras femte barn. Men mitt i bebisbubblan väljer Deans ex-fru, Mary Jo Eustace, 54, att hota med att skicka honom till fängelset om han inte betalar barnbidrag under nästa vecka, skriver Radar Online.

Ex-paret möttes i rätten, bara fem dagar efter att Dean och Toris bebis fötts.

“Han bara slutade att betala”, skriver Mary Jo i domstols-papperna och fortsätter “Han jobbar och hyr ett hus som kostar 2 miljon dollar.”

Dean McDermotts ex-fru Mary Jo Eustace.

Domaren bestämde sig för att ge dem en chans till att reda ut allt själva och de lyckades komma fram till att Dean ska betala redan på måndag. Men om Dean inte betalar hotar ex-frun med att lämna in en ny ansökan redan under tisdag.

Dean McDermott försvarar sig med att han inte kan betala för – “jag har det tufft just nu.”

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons