Efter tragedin och otroheten – Tori Spelling har fått barn

03 mar, 2017 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Hollywoodstjärnan Tori Spelling födde i torsdags sitt femte barn – trots att förra förlossningen blev så komplicerad att läkaren sa att hon aldrig mer skulle kunna bli gravid.
Annons

“Beverly Hills”-stjärnan Tori Spelling, 43, och maken Dean McDermott, 50, har efter en minst sagt turbulent tid välkomnat sitt femte barn.

Det blev en liten pojke som ska heta Beau. Han vägde inte mer än 2,3 kilo och var cirka 46 centimeter lång när han föddes under torsdagen – men enligt familjen mår de alla bra.

– Vi är hopplöst förälskade i vår bebis Beau. Han är en välsignelse och hans bröder och systrar var överlyckliga att få träffa honom. Vi är alla tacksamma för vår stora och friska familj, säger Spelling själv till sajten People.

Paret har sedan tidigare barnen Liam, 9, Stella, 8, Hattie, 5, och Finn, 4. Efter den sista förlossningen gav läkarna beskedet att det inte var möjligt för Tori att bli gravid igen, detta på grund av komplikationer med att moderkakan blockerade livmoderhalsen.

Tori och Dean är numer fembarnsföräldrar.

Med andra ord var lille Beau inte planerad.

– Läkaren sa att med tanke på allt som hände förra förlossningen så är det en mirakelbebis, att Tori kunde bli gravid och mår bra, har Dean McDermott tidigare sagt.

Annons

Paret har varit tillsammans i tio år, men de senaste tre åren har det stormat rejält då Dean bland annat avslöjades för att ha varit otrogen mot Tori Spelling.

Nu verkar familjen dock lyckligare än någonsin, framförallt om man slänger en snabb blick på Tori Spellings senaste Twitteruppdatering.

FOTO: Ibl, Twitter

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons