LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

En plats i solen-Jonnie Irwin döende – vet inte hur lång tid han har kvar

02 jan, 2024 
Det var 2022 som den brittiske tv-personligheten Jonnie Irwin gick ut med att han blivit diagnostiserad med obotlig cancer som spridit sig till hjärnan.
Jonnie fick då beskedet att han har mellan sex månader upp till två år kvar att leva.
Nu har det gått tre år och han visar upp vardagen med familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”Brand logo
Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”

Det var i slutet av 2022 som den brittiske tv-personligheten Jonnie Irwin gick ut med att han blivit diagnostiserad med obotlig cancer som spridit sig till hjärnan.

Jonnie är känd från succéserien En plats i solen och han har tidigare berättat att han fick beskedet att han har mellan sex månader och två år kvar att leva.

– Jag vet inte hur lång tid jag har kvar, har Jonnie Irwin sagt.

Nu har det gått tre år och Jonnie visar upp lyckan med familjen.

En plats i solen-Jonnie Irwin visar upp lyckan med familjen

Jonnie är sedan tidigare gift med sin fru Jess Irwin, 41, och tillsammans har de tre söner ihop som alla är mellan två och fyra år. På Instagram delar han med sig av familjelivet och nyligen fick vi se familjens jul tillsammans.

”Det var länge sen som jag stod och väntade utanför en pub men nytända brasor och en öl var en välkommen distraktion under den korta promenaden till jullunchen”, skriver Jonnie Irwin på Instagram.

Annons

Hans fru Jess Irwin delar med sig av en bild på sig själv och maken, där de äter choklad, och berättar att julen varit intensiv.

”Mamma och pappa springer runt i huset på julafton och får ingenting gjort men vi äter lyxig choklad”, skriver hon.

Jonnie har tidigare berättat för tidningen Hello! att han ofta tänker på sina söners framtid och att han inte kommer få se de växa upp.

– Eftersom Jess är mjukare än jag kommer de att få en mjukare uppfostran än om jag hade fått vara kvar här. Men jag är övertygad om att de kommer att få det bra.

FOTO: YOUTUBE

Annons