TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter uppbrottet: Paris Hiltons chockbesked om mångmiljonringen

26 dec, 2018 
AvLotta Gray
Paris hiltons förlovningsring
Chris Zylka gav Paris Hilton en fet förlovningsring värd 16 miljoner. Nu undrar alla vad som hänt med ringen efter upprottet. Här är svaret.
Annons

Tv-profilen Paris Hilton, 37, förlovade sig med dåvarande pojkvännen och skådisen Chris Zylka, 33, i den amerikanska skidorten Aspen för snart ett år sedan. Paret planerade bröllop men nyligen fick Paris kalla fötter, allt ställdes in och relationen tog slut. Det var i augusti som paret sa att de skulle skjuta upp bröllopet och det gnisslade i maskineriet.

Båda hade mycket arbete och menade att det helt enkelt inte fungerade att klämma in ett bröllop där det var tänkt från början. Varken Paris eller Chris har öppet sagt exakt vad som låg bakom uppbrottet, men Paris skrev kort efter på sin Instagram:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Mitt favoritcitat av Marilyn Monroe: ‘Jag tror allt händer av en anledning. Människor förändras så du lär dig släppa taget. Saker går fel så du uppskattar dem när det går rätt. Du tror på lögner så du så småningom lär dig att inte lita på någon annan än dig själv. Och ibland faller bra saker isär för att bättre saker kan falla samman.”

Annons

Nu undrar alla vad som hänt med den exklusiva förlovningsringen, till ett värde av hela 18 miljoner kronor!

Gav bort ringen för 18 miljoner!

Under ett avsnitt av Jenny MC Carthy show SiriusXM berättar stjärnan att hon faktiskt fick ringen gratis av juveleraren. Hon hade under tiden hon burit den, drygt 10 månader, pratat så mycket och gett skaparen så mycket publicitet på sina sociala plattformar, att han skänkte den till henne, enligt eonline.

– Jag älskar hur sociala medier praktiskt taget har blivit en ny form av pengar, det är helt sjukt, berättar Paris.

Men uppenbarligen låter hon sitt finger vila från dyrgripen och syntes nyligen utan den när hon anlände till Australien. Enligt sajten Hollywood Life är den päronformade diamanten 20 karat stor och enligt sägen ”a girls best friend”.

Parets kärlekshistoria såg sitt ljus när de för första gången träffades på en efterfest för Oscarsgalan. Men inte förrän flera år efter det första mötet började paret dejta och det var i februari förra året som Paris offentliggjorde relationen via sin Instagram att de var ett par. Två två månader senare syntes de på röda mattan tillsammans för första gången, när säsong fyra av Chris serie The Leftovers hade premiär.

Nåja. Paris gick inte lottlös ur relationen och det går ingen nöd på henne, hon tjänar enorma summor på att vara DJ på olika klubbar i världen.

Annons