Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Efter uppbrottet från Justin Bieber – Selena Gomez ord till stjärnan: "Älskar dig"

21 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Nyligen bröt Selena Gomez upp från Justin Bieber igen, men sångerskan gråter inte floder. Istället kärlekshyllar hon sin vän Taylor Swift på sin Instagram.
Annons

I mars gick Selena Gomez, 25, och Justin Bieber, 24, skilda vägar efter ett ha återförenats några månader tidigare, till fansens lycka. Men paret lyckades inte reparera sitt återupptagna förhållande och kärlekssagan fick sig ett snabbt avslut.

Sedan dess har det ryktas om att Selena Gomez dejtar Jennifer Anistons exmake Justin Theroux, 46, efter att de setts ihop i New York där Justin Theroux har en lägenhet. Paret har ännu inte bekräftat kärleksryktena, men en som Selena Gomez hyser stor kärlek till är till sin bästa kompis Taylor Swift, 28!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Taylor Swift befinner sig nu på turné och under en konsert överraskade hon sina fans genom att bjuda in just Selena Gomez på scenen för att sjuga med henne.

Från scenen hyllade Selena Gomez sin vän.

– Jag vill säga tack till min bästa vän sedan ungefär 12 år, nästan 13. Och orsaken till varför hon varit en av mina bästa vänner är för att den här personen aldrig någonsin har dömt ett enda beslut jag har tagit, sa Selena Gomez till publiken enligt Eyewitness news.

Annons

Hon fortsatte:

– Jag vet inte om jag skulle vara så stark som jag är om jag inte hade dig och din familj för du har förändrat mitt liv.

Efter showen lade Taylor Swift upp ett inlägg på Instagram där hon i sin tur hyllade Selena Gomez.

Till personen jag kan ringa när som helst under dygnet, som har varit där oavsett vad…“, skriver Taylor Swift.

Nu har Selena Gomez fortsatt kärlekskavalkaden med ännu ett Instagraminlägg. Hon har lagt ut två bilder på sig själv och Taylor Swift, en där de kramas och en där de står på scenen tillsammans.

Jag är tacksam för dem jag omger mig med. Och den här kvinnan här råkar vara en av mina favoriter. Älskar vår tradition och jag älskar dig“, lyder texten.

FOTO: IBL, Instagram

Annons