Selena Gomez stäms för vållande till annans död

Inspelningarna av den andra säsongen av Netflix-serien ”13 anledningar varför” är i full gång. Men nu hotas Selena Gomez, som är exekutiv producent för serien, att bli stämd på grund av det. En pappa hävdar att hon och serien är anledningen till hans dotters död.

Selena Gomez, 25, är precis lika peppad som fansen över att de nu filmar en andra säsong av Netflix succéserie ”13 anledningar varför”, där hon är exekutiv producent. Men alla är inte lika peppade på att den andra säsongen är i full rull. Seriens huvudperson har tagit livet av sig, och nu hävdar en förkrossad pappa, John Herndon, att hans dotter tog livet av sig efter att hon tittat på den första säsongen av serien. Nu rasar han mot popstjärnan för att det blir ännu en säsong, och hotar med att han ska stämma henne.

– Jag är fortfarande helt äcklad av det här, säger han till sajten Radar Online, och fortsätter:

– Selena får mig att må illa. Hon är en extremt störd människa som tror att den här serien han en enda god avsikt över huvud taget.

John och hans fru Donna hittade sin dotter Bella livlös efter att ha försökt ta sitt liv. Hon fördes akut till sjukhuset, men avled tio dagar senare. Kort efter Bellas begravning fick John veta att hans dotter nyligen tittat på den första säsongen av Netflix-serien, och hävdar där efter att det var på grund av den som hon valde att ta sitt liv. Han har försökt att göra allt i sin makt för att stoppa en kommande säsong, men helt utan framgång. Han har försökt få tag på både Netflix eller Selena, men han har inte fått svar från någon av dem.

– Selena Gomez och Netflix behöver förstå att alla inte kommer att ta emot deras serie bra. Den kommer att trigga folk som kämpar mot depression till att göra något mycket dumt, säger han.

Det är inte bara John som är missnöjd, utan flera andra föräldrar och skolor anklagar den för att glamorisera självmord.

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez bryter tystnaden – berättar om relationen med Justin Bieber

LÄS OCKSÅ: Efter återföreningen med Bieber – Selena Gomez kryptiska ursäkt till The Weeknd

Foto: IBL

SENASTE NYTT!