LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter kollapsen – Kanye West byter namn

01 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Kanye West byter namn
Efter en kollaps, ett sjukhusbesök och experiment med stilen gör rapparen Kanye West ytterligare en förändring i sitt liv. Nu väljer han att byta namn.
Annons

Rapparen Kanye West, 41, har nyligen släppt ett nytt album. Detta blir hans andra efter kollapsen 2016 då han bland annat under en konsert började anklaga Beyoncé Knowles, 37, för utpressning och Jay-Z, 48, för att ”ha mördare”. Han passade samtidigt på att anklaga Facebooks grundare Mark Zuckerberg, 32, och sökmotorn Google för att vara lögnare innan han avslutade talet med att ställa in flera kommande konserter.

Han tillbringade tre veckor på sjukhus och hela turnén ställdes in på grund av hans psykiska ohälsa. Sedan dess har Kanyes liv gått upp och ner och han har experimenterat en hel del med sitt utseende och sin look. Efter att ha provat livet som blondin är han nu tillbaka i sin vanliga, mörka hårfärg. Nu är det istället namnet som ändras, och på Twitter har han officiellt gått ut med namnbytet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Varelsen formellt känd som Kanye West. Jag är YE”, skriver han.

Det är inte första gången han använder sig av namnet Ye, hans album som kom ut tidigare i år heter just det. Då förklarade han namnet med att det var en förkortning av hans eget förnamn. Dessutom påpekade han att man i Bibeln använder ordet ye istället för you (engelska för ”du”. Reds. anm.).

Annons

– Så jag är du, jag är oss, det är oss. Det gick från Kanye, som betyder den enda, till just Ye. Att bara vara en spegelbild av vårt goda, vårt onda, vår förvirring, allt, sa rapparen i en intervju med Billboard.

Han är inte den enda rapparen som bytt namn. Sean Combs har under sin karriär gått under namnen Puff Daddy, P Diddy, Dissy och Brother Love.

Kanye är gift med realitystjärnan Kim Kardashian, 37. De har barnen North, 5, Saint, 2 och Chicago, 8 månader.

FOTO: Ibl

Annons