Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter kärlekssveket med ex-maken: Jennifer Anistons hämnd på Emma Stone

Jennifer Anistons hämnd mot Emma Stone efter sveket

Efter kärleksavslöjandet mellan Justin Theroux och Emma Stone planerar Jennifer Aniston nu att hämnas.

Skilsmässan mellan Vänner-stjärnan Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 46, har kantats av en hel del skandaler och bråk. Båda ex-makarna gick in för att hålla skilsmässan så odramatisk som möjligt, men trots det har den blivit allt annat än vänskaplig.

När det nyligen blev känt att Justin börjat dejta en av Jennifers vänner blev det inte bättre – tvärt om. Han har börjat träffa skådespelerskan, tillika Jennifers goda vän, Emma Stone, 29.

– Jennifer kunde inte tro sina ögon när hon såg att Justin och Emma på en dejt, säger en källa till sajten New idea.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Relationen mellan Emma Stone och Justin Theroux utvecklas dagligen, och Jennifer rasar. Därför planerar hon nu att hämnas på sin forna vän och ex-make.

– Det irriterar verkligen Jen att Justin blev nära med Emma medan de fortfarande var ett gift par och hon accepterar inte det, berättar en uppgiftslämnare till den amerikanska sajten Radar Online.

– Hon drar ner Emma vid varje chans hon får och uppmanar deras andra gemensamma vänner, som Jason Bateman och Jimmy Kimmel, att undvika henne, fortsätter källan.

Enligt källan borde Emma Stone varnas för Jennifer Aniston, om hon inte redan lyckats lista ut vad Jennifer har på agendan.

– Det är ett mönster för Jen, att aldrig rasa mot eller snacka skit om killen som lämnade henne, men om den nya kvinnan som han väljer att vara med, säger källan och fortsätter:

– Hon är riktigt hämndlysten och Emma bör tänka på att Jen är en person som har många lojala vänner till sitt försvar i Hollywood.

HETAST PÅ HÄNT TV: JASMINE GUSTAFSSON berättar om uppbrottet med ADRIAN MONTIN

LÄS OCKSÅ: Vännen avslöjar: Star Wars-stjärnan är Jennifer Anistons nya kärlek

LÄS OCKSÅ: Sveket efter skilsmässan – Jennifer Anistons vän dejtar exmaken

FOTO: Ibl, Stella Pictures

FRÅN FÖRSTASIDAN