Efter familjedramat – Teen mom-Jenelle Evans ex-make gripen

Efter familjedramat – Teen mom-Jenelle Evans ex-make gripen av polis
Det är sällan en lugn stund i Teen mom-stjärnan Jenelle Evans liv. Efter det tidigare familjedramat för bara veckor sedan har nu ex-maken Courtland Keith Rogers åkt fast ännu en gång.
Annons

Jenelle Evans, 27, har medverkat i MTV:s realityserier Teen mom 2 och 16 years and pregnant. Nu har hennes ex-man Courtland Keith Rogers, som hon gifte sig med 2014 men skiljde sig från två år senare, gripit av polis igen.

Rogers åkte för första gången fast när han 2013 dömdes för heroininnehav. Fem år senare åkte han fast för att ha attackerat och ofredat en kvinna med både hot och våld. Nu har det hänt igen, men denna gång handlar det om något annat.

Annons

Han ska ha brutit mot ett så kallat besöksförbud och gripits av polisen i North Carolina med en böter på dryga 10 000 dollar. Vad Rogers har gjort för att bryta besöksförbudet är ännu oklart.

Annons

Jenelle Evans tidigare historia med rättvisan

Tidigare har även Jenelle Evans åkt dit för droginnehav och haft problem med att hålla sig på rätt sida lagen. Det har handlat om både våld i hemmet och rädsla för både make och familjemedlemmar som också varit involverade med polisen genom åren, enligt TMZ.

Jenelle Evans har tre barn, Ensley Eason, Kaiser Griffith och Jace Evans. Tidigare i år förlorade hon vårdnaden om barnen när hennes nuvarande make David Eason sköt ihjäl deras hund, vilket gjorde att barnen togs ifrån henne. Socialtjänsten ska bland annat ha varit inkopplad och fyraårige Kaiser ska ha plockats upp från skolan utan hennes vetskap.

– Kaiser hämtades från förskolan av sin mormor utan att meddela mig. Socialtjänsten sa till henne att hämta Kaiser utan min vetskap och det finns fortfarande inga rättspapper om att barnen ska tas från mig, sa hon tidigare till US Weekly.

Annons

Ett förhör i början av juli blev dock en stor vinst för Jenelle Evans och maken David Eason när den slutgiltiga domen blev att Ensley och Kaiser får komma tillbaka och bo med sin mamma och David. Efter att hon tidigare enbart fått träffa barnen under en timma i veckan.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…