Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter familjebråket – Maddox Jolie-Pitts nya kärleksbeslut

Maddox Jolie-Pitt med föräldrarna Angelina Jolie och Brad Pitt

Maddox Jolie-Pitt har hunnit bli 17 år gammal. Nu berättar en källa om hans kärleksliv.

När Angelina Jolie, 43, ansökte om skilsmässa från Brad Pitt, 55, krävde hon vårdnaden av deras sex barn Maddox, 17, Pax, 15, Sahara, 14, Shiloh, 12 och tvillingarna Knox och Vivienne, 10. Kort därpå skrev makarna på ett dokument där Brad gick med på att barnen skulle stanna med sin mor och de senaste åren har de gjort det.

Nu har yngsta adoptivsonen Maddox hunnit bli 17 år gammal. Han är inte längre en pojke utan en ung man. Därför kommer det kanske inte som en chock att han har börjat dejta. Faktum är att han hade sin första riktiga flickvän 2018 och en källa berättar för sajten radaronline:

– Maddox hade flickvän under en kort period i fjol. Det var supergullig ungdomskärlek.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Enligt uppgiftslämnaren, som är en bekant till familjen, så är Angelina fylld av både förväntningar och förhoppningar på vad Maddox ska göra när han blir vuxen. Nyligen åkte hon runt och hälsade på ett antal universitet i Seoul, Sydkorea, med honom. Och hon försöker stötta honom så mycket hon kan även när det kommer till hans dejtande.

– Han har börjat ta för sig mer, börjat bjuda ut tjejer på bio och åker runt med sina dejter i sin pick-up, bilen Angelina köpte till honom så fort han lärt sig köra, fortsätter källan.

Angelina tog viktigt snack med Maddox

Maddox tog redan för drygt två år parti för sin mamma i föräldrarnas bittra skilsmässobråk. Då förklarade flera personer i familjens närhet:

– Han ser inte sig själv som Brads son. Maddox vill aldrig träffa Brad igen.

Men trots det verkar Angelina extremt noga med att äldsta sonen ska uppfostras till att bli en artig och trevlig gentleman. Hon lämnar inget åt slumpen och satte sig nyligen ner för att prata med honom om hur viktigt det är att han behandlar kvinnor bättre än vad Brad gör:

– Hon förklarade ingående för honom hur han ska bete sig för att behandla kvinnor med respekt.

Mamman är inte på något sätt negativ till att han börjat dejta friskt. Tvärtom:

– Angie blev alldeles uppspelt när hon fick veta att Maddox var ute och dejtade tjejer. Han är hennes äldsta son och hon ser fram emot att få se honom bli en vuxen man.

LÄS MERA: Maddox vägrar träffa Brad Pitt – lämnar landet: ”Förkrossad”

LÄS MERA: Maddox tar Angelinas sida: ”Ser sig inte som Brads son”

FOTO: Evan Agotini/TT

SENASTE NYTT!