Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter envisa skilsmässoryktet: Beckham sparkar pr-kvinna

13 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Det har ryktats om att David och Victoria Beckham ska skiljas. Nu sparkar David sin pr-kvinna som startat ryktet.
Den senaste tiden har det florerat envisa skilsmässorykten kring stjärnorna David och Victoria Beckham. Nu sparkar paret sin pr-kvinna för att ha startat ryktesspridningen.
Annons

De tog sig igenom David Beckhams otrohetsskandal 2004, när han hade en relation med sin assistent Rebecca Loos. Trots envisa skilsmässorykten då fortsatte David och Victoria Beckham att vara gifta.

Men den senaste tiden har makarna omgivits av nya rykten om skilsmässa. I helgen fick dock David och Victoria Beckham nog och kommenterade ryktesspridningen genom en talesperson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det finns inget uttalande om skilsmässa. Det här är bara falska nyheter på sociala medier. Det är väldigt bisarrt och pinsam slöseri med tid. Det finns inget uttalande, ingen skilsmässa, bara en visklek och falska nyheter på sociala medier, säger talesmänniskan till brittiska The Mirror.

Nu sägs även stjärnparet ha sparkat en av sina pr-människor som ska vara den som har startat ryktesspridningen.

I fredags ska pr-kvinnan ha mejlat flera familjemedlemmar från sin jobbmejl där hon kommenterade Victorias och Davids relation, men någon skärmdumpade mejlet som hamnade på villovägar. Enligt uppgifter till The Mirror ska makarna Beckham ha blivit rasande över mejlet.

Annons

Men pr-byrån The Communications store (TCS), där kvinnan är arbetar, hävdar att det inte är deras anställd som startat ryktet, utan att det redan florerat en längre tid på sociala medier.

– I det här fallet har en anställd kommenterat ett rykte till sin familj som redan cirkulerade på Twitter. Även om det aldrig borde ha skett, så startade hon aldrig någonting. HR-avdelningen på TCS hanterar medarbetaren på lämpligt sätt, låter ett uttalande från en talesperson från byrån enligt tidningen.

Just nu är kvinnan avstängd från sitt arbete och “under utredning”.

David och Victoria Beckham har varit gifta sedan 1999 och har barnen Brooklyn, 19, Romeo, 15, Cruz, 13, och Harper, 6, tillsammans.

FOTO: IBL

Annons