LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Efter bilderna på kändisgalan – fansen övertygade om att Lana Del Rey och Jared Leto är ett par

13 maj, 2018 
AvLotta Gray
Nu hoppas alla på att deras entré var mer än bara som kollegor. Lana Del Rey och Jared Leto verkar ha funnit varandra.
Annons

När sångerskan Lana Del Rey, 32, och skådisen Jared Leto, 46, kom tillsammans på årets upplaga av Met galan var det många som förvånat höjde på ögonbrynet. Genast uppstod rykten om att de dejtar, även om ingen av dem vill bekräfta.

Dock var de båda urtjusiga i design från Gucci där Jared förställde Jesus och Lana bar en klänning med tillhörande diadem föreställande två stora vingar, enligt Popsugar.com.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De har inte kopplats ihop sedan tidigare men under kvällen kunde de inte ta ögonen från varandra.

Två gånger, 1996 och 1997, har Jared Leto blivit utsedd till en av världens 50 vackraste människor av tidningen People och har tidigare varit tillsammans med kollegorna Scarlett Johansson, 33, och Cameron Diaz, 45

Lana del Ray verkar ha varit singel sedan hon dumpade musikern Barrie-James O’Neill mitt under en intervju, medan han låg på hotellet och väntade på henne.

Annons

– Jag slappade på hotellet och från ingenstans fick jag sms:et. Efter intervjun skickade en vän ett sms: ”Jag beklagar att du och tjejen har gjort slut”.

– Jag bara: ”var har du hört det?” Och det stod på en sajt, jag trodde att det var en hög med skit och skvaller. Men det var det inte, det var så jag fick veta, enligt Aftonbladet.

Men nu hoppas vi på Hänt att Jared Leto och Lana Del Rey ska få ihop det på riktigt och inte bara på röda mattan.

Kika in de vackra bilderna på Jared Leto och Lana Del Rey här: 

FOTO: Ibl

Annons