LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Ed Sheeran avslöjar ovanliga namnet till nyfödda dottern

01 sep, 2020 
Ed Sheeran
Ed Sheeran och hustrun Cherry Seaborn har blivit föräldrar till en liten dotter.
I ett inlägg på Instagram avslöjar artisten vilket namn de har bestämt sig för att ge den lilla flickan.
– Vi älskar henne så mycket, skriver han.
Annons
Ed Sheerans förvandling på nya bildernaBrand logo
Ed Sheerans förvandling på nya bilderna

Det var i början av 2018 som Ed Sheeran, 29, avslöjade att han och hans ungdomskärlek Cherry Seaborn, 28, förlovat sig. Frieriet skedde på nyårsafton men världsstjärnan valde att hålla den glada nyheten för sig själv ett tag innan han avslöjade den på sin Instagram. En kort tid därefter, i augusti, visade det sig att Ed och Cherry hade gift sig – i allra största hemlighet.

När Ed Sheeran gästade tv-programmet Access Hollywood valde han för första gången att berätta om bröllopet och förklarade samtidigt varför fansen inte fått nys om det i förväg.

– Jag brukar aldrig göra något offentligt, sa han då.

Ed Sheerans paus efter bröllopslyckan

Förra sommaren kom det fram lite fler detaljer kring Ed och Cherrys bröllop. För The Sun berättar en källa hur makarna tänkte.

– Han ville inte ha någon uppståndelse och ville att det skulle vara bara för dem, bara ett litet vinterbröllop… ingen av dem ville göra en stor sak av det, sa källan till tidningen vid tillfället.

Annons

De senaste åren har varit rejält intensiva för Ed Sheerans del, både när det kommer till privatlivet och karriären. I december 2019 meddelande han därför att han bestämt sig för att ta en paus.

”Jag har hållit på konstant sedan 2017. Så nu ska jag bara ta det lugnt, resa, läsa och skriva. Jag kommer inte att vara inne på mina sociala medier förrän jag kommer tillbaka från pausen heller”, skrev han i ett inlägg på Facebook.

Har fått en dotter med Cherry Seaborn

Sedan beskedet om pausen har världsstjärnans Instagram-konto ekat tomt. Nu väljer han att bryta tystnaden för att avslöja att han och hustrun Cherry Seaborn har blivit föräldrar till en dotter.

”Ett snabbt meddelande från mig då jag vill dela med mig av en personlig nyhet till er. Förra veckan födde Cherry, med hjälp av ett fantastisk förlossningsteam, en vacker och frisk dotter”, skriver Ed intill en bild på ett bar små bebisstrumpor.

Annons

Han avslöjar sedan det ovanliga namn de har valt att ge dottern, nämligen Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Precis som på svenska är lyra en äldre typ av stränginstrument. Det är tydligt att Eds stora musikintresse har fått utrymme i beslutsfattandet.

”Vi älskar henne så mycket. Både mamma och bebis mår fantastiskt och vi svävar på moln. Vi hoppas att ni kan respektera att vi vill vara ifred just nu. Jag skickar er massor med kärlek och vi ses när det är dags för mig att komma tillbaka”, avslutar Ed Sheeran.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in och fansen är såklart chockade över nyheten, eftersom graviditeten aldrig offentliggjordes.

”Otroligt”, hälsar en person.

”Mitt i prick med namnet”, skriver en annan.

FOTO: LGRO, IBPR, Ian West

Annons