TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Dramat bakom Demi Lovatos överdos: Trodde hon var död

06 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Nu avslöjas dramatiken bakom Demi Lovatos överdos.
Demi Lovato talar ut om överdosen som höll på att ta hennes liv. Och nu avslöjas även dramat under räddningsaktionen av stjärnan.
Annons

”Förlåt att jag inte är nykter längre” sjunger Demi Lovato, 25, i låten Sober som hon släppte bara dagar innan hon hittades medvetslös i sitt hem efter att ha tagit en överdos. Efteråt vårdades hon på sjukhus och läget var kritiskt.Världen över visade människor sitt stöd då det först var osäkert om hon ens skulle överleva. Till slut kom ett pressmeddelande till Fox News där hennes presstalesperson kunde berätta hur läget såg ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Demi har nu vaknat och är med sin familj som vill visa sin tacksamhet till alla för er kärlek, era böner och för ert stöd. En del av informationen som rapporterats stämmer inte och familjen ber alla att respektera deras privatliv och att inte spekulera då hennes hälsa och återhämtning är det absolut viktigaste just nu.”, meddelade presstalespersonen i uttalandet.

Nu avslöjas dramatiken som uppstod när Demi hittades. Enligt en källa som uttalat sig till nöjessajten TMZ var Demi i så pass dåligt skick att hennes assistent trodde att hon var död. Källan hävdar att en av hennes livvakter kände på sig att något förskräckligt hade hänt hemma hos Demi. Därför åkte han hem till henne och när han klev in genom dörren möttes han av Demi Lovatos assistent som skrek ”Hon är död, hon är död!”.

Annons

Livvakten rusade fram till Demi och märkte att direkt att hon inte andades. Enligt källan fanns det blod på hennes kudde och det fanns också tecken på att hon kräkts. Hennes luftvägar var igensatta.

För att försöka rädda Demi började livvakten med hjärt- och lungräddning i väntan på att ambulanspersonal. Enligt källan kan livvaktens insats varit avgörande till varför Demi Lovato är vid liv i dag.

Efter överdosen har Demi Lovato gått med på att läggas in på rehab efter att familjen försiktigt lagt fram förslaget. Enligt TMZ ville de avvakta och låta henne återhämta sig från alla komplikationer som uppstod efter överdosen innan de ställde frågan till henne.Demi Lovato blev väldigt sjuk och de ville inte trigga henne på något sätt i onödan.

Instagram har Demi Lovato själv uttalat sig för första gången efter överdosen.

”Jag har alltid varit transparent med min resa med mitt missbruk. Vad jag har lärt mig är att den här sjukdomen inte försvinner eller tonas ut med tiden. Det är något som jag måste fortsätta besegra och det har jag inte gjort än”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L/?taken-by=ddlovato

Demi tackar gud för att hon fortfarande är vid liv och även sina fans för all den kärlek och stöd som hon fått den senaste veckan.

”Nu behöver jag tid att läka och fokusera på att bli nykter och på resan till återhämtning”, skriver hon och tillägger:

”Jag kommer fortsätta kämpa”.

FOTO: Stella

Annons