TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter överdosen – Demi Lovato går med på rehab

05 aug, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Demi Lovato överdos
Demi Lovato hittades medvetslös efter att hon tagit en överdos i slutet av juli. Sedan dess har hon vårdats på sjukhus och nu har hon gått med på att läggas in på rehab.
Annons

I slutet av juli 2018 kom beskedet om att världsartisten Demi Lovato, 25, hittats medvetslös i sitt hem efter att ha tagit en överdos och vårdades därefter på sjukhus. Världen över visade människor sitt stöd då det först var osäkert om hon ens skulle överleva. Sedan kom ett pressmeddelande till Fox News där hennes presstalesperson berättade hur läget såg ut.

“Demi har nu vaknat och är med sin familj som vill visa sin tacksamhet till alla för er kärlek, era böner och för ert stöd. En del av informationen som rapporterats stämmer inte och familjen ber alla att respektera deras privatliv och att inte spekulera då hennes hälsa och återhämtning är det absolut viktigaste just nu.”, meddelade presstalespersonen i uttalandet.

Demi Lovato har varit både skådespelare och artist sedan hon var liten och har turnerat över hela världen med sin musik. I mars firade hon 6 år som nykter efter att ha varit fast i tidigare missbruk och i juni, bara en månad innan överdosen släppte Demi Lovato sin senaste singel som heter Sober. I låttexten ber hon om ursäkt till sina föräldrar, vänner och fans för att hon inte är nykter längre och att de gått igenom samma sak förut. Låten skapade stora spekulationer kring att det var hennes sätt att avslöja för alla att hon fallit tillbaka in i missbruket.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Momma, I’m so sorry, I’m not sober anymore
And daddy, please forgive me for the drinks spilled on the floor
To the ones who never left me
We’ve been down this road before
I’m so sorry, I’m not sober anymore”

Nya uppgifter till sajten TMZ berättar nu att Demi Lovato har gått med på att läggas in på rehab efter att familjen försiktigt lagt fram förslaget till henne. De ville avvakta och låta henne återhämta sig från alla komplikationer som uppstod efter överdosen innan de ställde frågan till henne. Demi Lovato blev väldigt sjuk och de ville inte trigga henne på något sätt i onödan.

När TMZ fick uppgifterna var Demi Lovato fortfarande kvar på sjukhuset men deras källa berättade att hon skulle bli utskriven vilken dag som helst. Dock kommer hon inte att få åka hem då, utan familjen har redan gjort en deal med rehab-centret så Demi Lovato kommer få åka direkt från sjukhuset dit, dock är det okänt vilket center hon ska till eller vart det ligger.

Annons

Innan har det varit osäkert om Demi Lovato ens skulle gå med på rehab och många i hennes närhet var osäkra på hur det skulle gå. Vissa hotade även med att säga upp sig om stjärnan inte tog tag i sina problem. Men lyssnar man på Sober råder det inga tvivel om att Demi Lovato vill ta sig ur sitt missbruk då hon avslutar låten med att löfte om att söka hjälp:

“I’m sorry that I’m here again
I promise I’ll get help
It wasn’t my intention
I’m sorry to myself”

Nu hoppas vi att Demi blir bra så fort som möjligt igen!

FOTO: Ibl

Annons