LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Domstolens skilsmässokrav till Halle Berry och maken Oliver

03 jun, 2018 
AvLotta Gray
Halle Berry och franske skådisen Oliver Martinez skilde 2015 men har ännu inte bestämt sig för att gå vidare med papprena. Nu kräver domstolen hårda tag och kallar till möte om några veckor.
Annons

Skådespelarna Halle Berry, 51,  och Oliver Martinez, 52, lämnade in sin skilsmässoansökan i oktober 2016 – men sedan dess har inget hänt.

Nu drar domstolen åt skruvarna ordentligt och kräver av det forna paret faktiskt bestämmer sig, annars väntar stora konsekvenser.

Halle och Oliver har delgivits dokument där de tvingas välja mellan att komma med ett slutgiltigt beslut, dra tillbaka skilsmässoansökan – eller närvara vid ett bestämt möte denna månad och träffa domstolen, enligt Radaronline. 

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt lagarna i Kalifornien kan domstolen om inget beslut nåtts efter 18 månader, sammankalla till ett familjemöte med respektive parters advokater för att komma fram till ett beslut.

Den 16 maj begärde domstolen att paret måste dyka upp till dem 27 juni, annars kan de avbryta ansökan. Halle och den franska skådespelaren Oliver gifte sig i juli 2013 och har en son tillsammans. Men förhållandet kantades strax efter bröllopet av rykten om problem. Enligt RadarOnline ska Oliver Martinez problem med ilska vara ett av dem.

Annons

Och det är inte Halle Berrys första giftemål, utan det tredje. Hennes första, med basebollproffset David Justice, slutade i katastrof. Uppbrottet lämnade henne förkrossad och Halle avslöjade att hon var deprimerad och övervägde att ta sitt liv efter separationen.

Oscarsvinnarens andra äktenskap var inte heller det bra. Make nummer två, Eric Benét, 51, var enligt uppgifter notoriskt otrogen.

Innan relationen med Oliver var Halle tillsammans med modellen Gabriel Aubry, 41, som hon har dottern Nahla, 10, tillsammans med. Det slutade med en uppslitande vårdnadstvist så Halle verkar inte ha tur i kärlek.

Foto: IBL

Annons