Döende stjärnan begraver stridsyxan med sin bror

2015 drabbades ”Top Gun”-stjärnan Val Kilmer av strupcancer. Den starkt troende Kilmer erkände inte förrän året efter att han drabbats av cancer, och de senaste bilderna visar på en stjärna som ser svårt härjad ut av sjukdomen. Nu begraver skådespelaren stridsyxan med sin psykologbror.

”The Doors” och ”Batman: Forever”-skådespelaren Val Kilmer, 58, är svårt härjad av sin strupcancer han drabbades av 2015. I en nyligen publierad videointervju med Hollwood Reporter har den forne a-listaskådespelaren svårt att prata, när hans barn sitter sida vid sida.

Kilmer har enligt sajten Radar konsekvent vägrat medicinsk behandling för sin strupcancer, vilket förklaras med Kilmers starka kristna tro.

Han ber istället för att ta hjälp av medicinsk vetenskap, och erkände inte att han hade drabbats av cancer förrän knappa året efter beskedet, i samband med en frågestund på forumet Reddit.

I andra familjeänden befinner sig hans bror Mark Kilmer, som jobbar som psykolog. Mark har försökt att övertala sin bror att undergå medicinsk behandling för cancern, en cancer som ser ut att vara på väg att ta livet ifrån Val Kilmer.

”Mark är en ansedd psykolog, så han har svårt att köpa Vals kristna vetenskap”, säger en källa till Radar, men tillägger samtidigt att sprickan mellan dem är på väg att tätas till.

Broder Kilmer har, även om han inte håller med om Vals starka tro på kristen vetenskap, accepterat att det är det han tror på. De har helt slutat diskutera deras meningsskiljaktigheter och således även kommer närmre varandra.

”De är äntligen på rätt spår igen lagom till att Val tynar bort”, uppger källan.

Val Kilmer är KUSLIGT lik Jim Morrison i Oliver Stones spelfilm om sångaren i ”The Doors”.

En, av cancern, svårt härjad Val Kilmer syntes nyligen ute på ärenden i Los Angeles.

Val Kilmer 2012.

En, av cancern, svårt härjad Val Kilmer syntes nyligen ute på ärenden i Los Angeles.

Val Kilmer som Batman i ”Batman: Forever”.

En, av cancern, svårt härjad Val Kilmer syntes nyligen ute på ärenden i Los Angeles.

LÄS OCKSÅ: SVT-profilen drabbad av cancer – berättar om svåra vägen tillbaka

LÄS OCKSÅ: Katarina Hultings rädsla: ”Jag vet att jag kommer att dö av cancer”