LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Dessa ”Stranger Things”-stjärnor dejtar varandra

07 okt, 2017 
AvJoel Linde
Två av de stora stjärnorna i Stranger Things har nyligen setts tillsammans på stan, där de håller hand med varandra. Efter alla olika romanser i serien är vi så klart väldigt nyfikna på att höra vilka som faktiskt tycker om varandra lite extra mycket i verkligheten!
Annons

Stranger Things” säsong två har premiär mycket snart och pulsen börjar långsamt stiga. Vad har hänt med Barb? Vad var det för grönt slajm som Will kräks upp efter att han blivit räddad – och hur kommer det bli med triangeldramat Nancy, Jonathan och Steve?

I första säsongen av ”Stranger Things” får vi veta att ensamvargen Jonathan, storebror till Mike, är väldigt intresserad av Nancy Wheeler. Det blir inte minst uppenbart när han fotograferar henne genom fönstret när hon står och byter om en kväll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dessvärre för Jonathan är Nancy redan tillsammans med Steve – och Steve älskar inte Jonathans besatthet av hans flickvän.

För oss tittare känns Jonathan å andra sidan som det bättre valet, med tanke på att Steve är lite av en douche och allt det där. Men faktum är att Nancy, eller Natalia Dyer har gjort ett val utanför serien. Men vem valde hon?

Var det nörd-Jonathan?

Eller blev det snygg-Steve?

Annons

Så spännande! Det blev…

NÖRDJONATHAN! Hurra!

Heja Jonathan och Nancy. Ja, eller Charlie och Natalia. De verkar ha så kul tillsammans!

Notera även att de har matchande Converse! Natalia har svarta höga utan synliga strumpor, och Charlie har vita höga utan synliga strumpor.

Är detta #couplegoals?

Bilder: IBL, Stella Pictures

Artikeln publicerades först på ELLE.

Text: Joel Linde

Annons