Dessa ”Stranger Things”-stjärnor dejtar varandra

Två av de stora stjärnorna i Stranger Things har nyligen setts tillsammans på stan, där de håller hand med varandra. Efter alla olika romanser i serien är vi så klart väldigt nyfikna på att höra vilka som faktiskt tycker om varandra lite extra mycket i verkligheten!

Stranger Things” säsong två har premiär mycket snart och pulsen börjar långsamt stiga. Vad har hänt med Barb? Vad var det för grönt slajm som Will kräks upp efter att han blivit räddad – och hur kommer det bli med triangeldramat Nancy, Jonathan och Steve?

I första säsongen av ”Stranger Things” får vi veta att ensamvargen Jonathan, storebror till Mike, är väldigt intresserad av Nancy Wheeler. Det blir inte minst uppenbart när han fotograferar henne genom fönstret när hon står och byter om en kväll.

Dessvärre för Jonathan är Nancy redan tillsammans med Steve – och Steve älskar inte Jonathans besatthet av hans flickvän.

För oss tittare känns Jonathan å andra sidan som det bättre valet, med tanke på att Steve är lite av en douche och allt det där. Men faktum är att Nancy, eller Natalia Dyer har gjort ett val utanför serien. Men vem valde hon?

Var det nörd-Jonathan?

Eller blev det snygg-Steve?

Så spännande! Det blev…

NÖRDJONATHAN! Hurra!

Heja Jonathan och Nancy. Ja, eller Charlie och Natalia. De verkar ha så kul tillsammans!

Notera även att de har matchande Converse! Natalia har svarta höga utan synliga strumpor, och Charlie har vita höga utan synliga strumpor.

Är detta #couplegoals?

Bilder: IBL, Stella Pictures

LÄS OCKSÅ: Här är höstnyheterna du INTE får missa på Netflix, HBO och SVT

LÄS OCKSÅ: Klä dig som karaktärerna från ”Stranger Things” på Halloween

Artikeln publicerades först på ELLE.

Text: Joel Linde

SENASTE NYTT!