Här är höstnyheterna du INTE får missa på Netflix, HBO och SVT

Stranger Things, Jordskott och Mindhunter är bara några av programmen som vi verkligen ser fram emot i oktober. Nu får det gärna bli höst!

Med oktobers intåg släpps en hel del nyheter på Netflix, HBO och SVT. Vi har listat guldkornen du inte får missa!

Netflix

Suburra (6 oktober)

Ingen undkommer den italienska maffian i Rom, inte ens de allra mäktigaste beslutsfattarna i Vatikanstaten. Betala – eller stå ditt kast. Suburra, en efterlängtad tv-dramatisering av filmen med samma namn, har inspirerats av verkliga händelser.

Se trailern.

Mindhunter (13 oktober)

Hur tänker en människa som är kapabel att mörda, om och om igen? David Finchers Mindhunter baseras på riktiga seriemördare och är ett måste att se i höst.

Se trailern.

1922 (20 oktober)

Jordbrukaren Wilfred begår ett fruktansvärt brott för att behålla sin farm, men handlingen förvandlar snart hans liv till en mardröm. Klassisk Stephen King-skräck i 1922!

Se trailern.

Stranger Things (27 oktober) 

När Halloween står inför dörren är det äntligen premiär för den andra säsongen av Stranger Things – och av den nya trailern att döma kan vi räkna med ett antal ruggiga återbesök till Upside Down.

Se trailern.

HBO

Curb Your Enthusiasm (2 oktober) 

Höstens kanske mest spännande comeback! Efter år av tjat från HBO återvänder Larry David med en nionde säsong av tokhyllade Curb Your Enthusiasm.

Se trailern här.

Spielberg (8 oktober) 

Med kända röster som Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Kate Winslet och Cate Blanchett (för att bara nämna några) får vi följa med bakom kulisserna på regissören Steven Spielbergs otroliga filmkarriär. Missa INTE!

Se trailern här.

White Famous (16 oktober)

Gillade du Californication? Skaparna bakom serien släpper nu White Famous, en ny komediserie om stand up-komikern Pharoahs resa till kändisskap i Hollywood. Producerad av Jamie Foxx.

Se trailern.

SVT

Vår tid är nu (2 oktober) 

Året är 1945. Familjen Löwanders restaurang är nära konkurs och nu krävs stora förändringar om företaget ska överleva. Det svenska kostymdramat Vår tid är nu är en av SVT:s största satsningar någonsin och i rollerna ser vi bland andra Suzanne Reuter och Peter Dalle.

Se trailern.

Jordskott (15 oktober)

Det har gått två år sedan de dramatiska händelserna i Silverhöjd, men nu är polisen Eva Thörnblad (Moa Gammel) tillbaka. Skogen är nämligen inte klar med henne. Jordskott ser du i SVT den 15 oktober.

Se trailern.

LÄS OCKSÅ: De här 23 kändisbarnen är KOPIOR av föräldrarna

LÄS OCKSÅ: Här är de 11 största kändisförvandlingarna i september

Foto: Netflix/SVT

Artikeln publicerades först på ELLE.

Text: ANAÏS GONZÁLEZ CRUZ

SENASTE NYTT!