Tv-parets hemliga förlovning – vännen bryter tystnaden om deras relation

Det har ryktats ett tag, men nu är det bekräftat – Game of Thrones-stjärnorna Kit ”Jon Snow” Harington har förlovat sig med Rose ”Ygritte” Leslie.

Kit Harington, 30, betraktas som THE supersnygging i megasuccéserien ”Game of Thrones”. För vissa lär det därför vara en riktig heartbreaker att Jon Snow nu har förlovat sig med Rose ”Ygritte” Leslie, 30. De båda har varit ett par sedan 2012, men nu har alltså frieriet skett.

I januari flyttade de in i ett hus i East Anglia, på engelska landsbygden, med anor från medeltiden, skriver tidningen The Mirror.

– De har inte bestämt datum än, men berättade för vänner och familj förra veckan att de har förlovat sig, säger en vän till Ok! Magazine och fortsätter:

– Kit har vetat hur länge som helst att han vill gifta sig med Rose, men han ville att de skulle skaffa sig ett hus och slå sig till ro lite först.

Kit Harington och Rose Leslie har förlovat sig.

”You know nothing, Jon Snow”.

Kit Harington och Rose Leslie på premiären av den sjunde säsongen av Game of Thrones.

Kit Harington posandes framför SNABB bil.

Jon Snows har en ny romans i sjunde säsongen av Game of Thrones, denna gång med drakdrottningen Daenerys Targaryen.

I juli framkom det uppgifter att paret hade förlovat sig, något som dementerades av en representant i ett uttalande till brittiska Metro.

Ygritte och Jon Snow är seriens kanske mest uppmärksammade par och under ett par brinnande säsonger, säsong 3 och 4, hade de ett minst sagt fram-och-tillbakamässig relation, där Ygrittes catchphrase ”you know nothing, Jon Snow” blev en klassiker bland fansen.

Grattis säger vi till den riktiga Jon Snow och den riktiga Ygritte!

LÄS OCKSÅ: Den här tjejen ser EXAKT ut som Margaery i Game of Thrones

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Ännu en Kardashian-syster gravid

Foto: IBL, Youtube

Senaste nytt