LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Demi Moore, 58, dejtar svenskättlingen Patrick Hilgårt, 29

05 okt, 2021 
AvErika Svensson
Demi Moore och Patrick Hilsgårt.
Demi Moore, 58, siktar på nytt in sig på lammkött.
Här fångas hon på bild med nya romansen – svenskättlingen Patrick Hilgårt, 29, som är hälften så gammal som skådespelerskan.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Demi Moore njöt verkligen av tillvaron under filmfestivalen i Venedig. Stjärnan njöt av sol och bad, god mat och dryck – i sällskap av en ung, stilig man...

Det är ingen hemlighet att Demi gillar yngre män, den karl som nu ses vid hennes sida är nog den yngsta hittills.

I Venedig syntes stjärnan strosa runt i staden i sällskap av en ung blond ”mystisk man”, som många utländska kändissajter beskrivit honom som. Demi och ungtuppen har bland annat setts avnjuta en vinmiddag ihop och klivit ombord på en lyxkryssare tillsammans.

Så, vem är den unge blondinen?

Demi Moore och Patrick Hilgårt.
Demi avnjöt en romantisk middag med Patrick.
Annons
Demi Moore och Patrick Hilgårt.
Den bekymmerslösa duon njuter av tillvaron.

Han heter Patrick Hilgårt och är en 29 år gammal aspirerande skådespelare. Som efternamnet skvallrar om har Patrick kopplingar till Sverige. Han är amerikan, men uppvuxen i en så kallad ”svensk-by” i Illinois, utanför Chicago.

Chicago med omnejd är ett av de områden i USA där flest svenskättlingar bor sedan hundratusentals svenskar emigrerade till Amerika mellan 1850-talet till 1900-talets första hälft.

Demis och dotterns tragedi: Harry Morgan dog

Det är inte bara i Venedig som de två skådisarna har setts i sällskap med varandra. Innan Italienresan befann de sig i Kroatien, där de postat heta bad- och bikini-bilder på sina sociala medier.

Annons
Demi tog bland annat över dottern Rumer Willis framlidne pojkvän Harry Morgan.

Det är inte första gången Demi hänger med yngre män. Efter skilsmässan från 16 år yngre Ashton Kutcher uppges Ghost-stjärnan ha gått vidare med allt från en 24-årig rappare till krögaren Harry Morton, som dog i en hjärtattack 2019, endast 38 år gammal. Den relationen väckte stor uppmärksamhet eftersom Harry tidigare var tillsammans Demis egen dotter Rumer Willis, 33!

Annons