TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Demi Lovatos mamma bryter tystnaden om dotterns överdos

21 sep, 2018 
AvLotta Gray
Demi Lovatos mamma Dianna de la Garza berättar nu om oron för dottern efter överdosen.
Stjärnan Demi Lovato tog av en överdos i juli och nu berättar hennes mamma om känslorna och beskedet.
Annons

Det var i juli som sångerskan Demi Lovato höll på att dö i en överdos i sitt hem. Det var på håret att ambulansen hann fram i tid och stjärnan var medvetslös när de fann henne.

Nu bryter hennes mamma, skådespelerskan Dianna de la Garza, tystnaden om dotterns missöde i tv-programmet Newsmax TV.

– Det är fortfarande en väldigt svår sak att prata om. Jag börjar bokstavligen skaka lite när jag börjar komma ihåg vad som hände den dagen. Jag var så chockad. Jag visste inte vad jag skulle säga, det var bara något som jag aldrig någonsin förväntade mig att höra, som förälder, om någon av mina barn.

Hon fick det tragiska beskedet först efter att hon mottagit en mängd sms och meddelande om dottern, det var Demis assistent Kelsey Kershner som berättade vad som hänt. Först fick Dianna bara beskedet att dottern inte kunde prata.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag förstod då att vi hade stora problem, säger hon nu i intervjun.

Demi Lovato har varit både skådespelare och artist sedan hon var liten och har turnerat över hela världen med sin musik. I mars firade hon sex år som nykter efter att tidigare ha varit fast i ett missbruk och i juni, bara en månad innan överdosen släppte Demi Lovato sin senaste singel som heter just Sober (nykter, reds. anm.)

I låttexten ber hon om ursäkt till sina föräldrar, vänner och fans för att hon inte är nykter längre och att de gått igenom samma sak förut. Låten skapade stora spekulationer kring att det var hennes sätt att avslöja för alla att hon fallit tillbaka in i missbruket.

Just nu befinner sig Demi Lovato på rehab.

FOTO: Stella, IBL

Annons