David och Victoria Beckham har i smyg gift sig – igen

David och Victoria Beckham har valt att under en intim privat ceremoni berätta att de fortfarande betyder allt för varandra. Förnyade sin löften i största hemlighet.

Ett av världens mest kända par, David, 41, och Victoria Beckham, 42, har i största hemlighet valt att gifta om sig efter 17 år. De förnyade sina löften i sitt egna hem i London och det var i en intervju med Radio 4 som den tidigare fotbollsspelaren avslöjade att detta skett och att ceremonin den här gången skedde under en mycket mindre påkostad ceremoni.

– Den här gången var det mycket mer privat. Det var ungefär sex personer närvarande och vi var i vårt hus när vi förnyade våra löften, säger han i programmet.

Det har under många år ryktats om både otrohet som att kärleken tagit slut men i och med detta, bevisar paret nu för världen att kärlek verkligen finns där mellan de två.

Paret har tillsammans de fyra barnen Brooklyn, 17, Romeo, 14, Cruz, 11, och Harper, 5.

I intervju berättar fotomodellen David Beckham att nyckeln till att deras framgång i äktenskap och att de kan hålla ihop är att de pratar med varandra.

– Vi känner varandra bättre än någon annan, så när vi går igenom tuffa perioder pratar vi. Håller vi ihop för varumärkets skull? Självklart inte. Vi håller ihop för att vi älskar varandra.

Alexander McQueen: Savage Beauty Gala

David och Victoria träffades på en välgörenhetsmatch 1997 och gifte sig två år senare, den 4 juli, i ett slott utanför Dublin på Irland.

Under själva vigseln närvarade 29 gäster med deras närmsta vänner och familj. Festen var dock pampigare med 230 gäster, en arton personer stor orkester, fyrverkerier och vita duvor som flög upp i skyn.

LÄS OCKSÅ: Victoria Beckham ångrar sin bröstoperation

Foto: Stella

SENASTE NYTT!