LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

David Beckhams skönhetsingrepp – förvandlingen i ansiktet: ”Det är uppenbart”

25 nov, 2023 
Den världskända fotbollsstjärnan David Beckham är känd för sitt perfekta leende.
Men genom åren har Beckham genomgått en förvandling när det kommer till sina tänder.
Se före och efter bilderna här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarnaBrand logo
Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarna

Den ikoniska fotbollsspelaren David Beckham, 48, är en legend inom fotbollsvärlden och är den fotbollsspelare som har tjänat absolut bäst genom tiderna. Med en lång karriär som spelare är han fortfarande högst verksam inom sporten med sitt lag Inter Miami FC.

Det är inte bara karriären han är känd för utan Beckham är en av de största stilikonerna genom tiderna. Med sina ikoniska looks och vågade frisyrer har han skapat trender som aldrig går ur stil.

David Beckham om skönhetsingreppen

Det har florerat flera rykten genom åren om att Beckham skulle ha genomgått skönhetsingrepp. Något som han dementerat flera gånger.

Annons

I en tidigare intervju med Evening Standard har Beckham tidigare sagt att han aldrig skulle ta till skönhetsingrepp för att förbättra sitt utseende.

– Skönhetskirurgi kan vara okej för en del människor och jag säger inte att det är dåligt. Men för mig, personligen, aldrig. Aldrig!

David Beckhams förvandling – detaljen i ansiktet

Men något som ser ut att ha ändrats med Beckhams utseende genom åren är hans tänder. Idag har David ett kritvitt leende med perfekta tänder. Hello magazine har tidigare rapporterat om Davids tänder och talat med en tandläkare om förvandlingen.

Annons

”David Beckham har genomgått olika tandingrepp för att förbättra utseendet på sina tänder”, bekräftade tandläkaren för tidningen.

”Även om detaljerna i hans tandarbete kanske inte avslöjas offentligt i detalj, är det uppenbart att han har genomgått flera kosmetiska tandvårdsbehandlingar för att uppnå sitt nuvarande leende. Några av de procedurer som vanligtvis förknippas med kändis tandvård inkluderar tandblekning, uträtning , faner och kosmetisk limning.”

Annons

Instagramkontot celebface har publicerat före och efter bilder på Beckhams leende och visst ser man en skillnad!

FOTO: TT/PUNIT PARANJPE, INSTAGRAMAnnons