Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

David Beckhams ord – efter Eva Longorias bild på nyfödde sonen: "Herregud..."

26 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
David Beckham gratulerar nyblivna mamman Eva Longoria till sonen Santiago.
Den 19 juni blev Desperate housewives-stjärnan Eva Longoria mamma. Nu visar skådespelerskan upp sonen Santiago "Santi" Enrique Bastón, och en som reagerar på en bild på sonen är David Beckham.
Annons

Länge ryktades det om att Eva Longoria, 43, och maken José Bastón, 50, försökte bli gravida. Men så äntligen i december i fjol avslöjade paret att de väntade tillökning, en pojke.

Förra veckan, den 19 juni, nedkom Desperate housewives-stjärnan med sonen och gick själv ut via sina sociala medier och meddelade nyheten.

“Hej världen! Här är Santiago Enrique Bastón.” skrev hon på Instagram till en bild på henne och sonen samtidigt som hon i samma inlägg också tog ställning till president Donald Trumps barnläger vid mexikanska gränsen. Eva Longoria och maken José Bastón har båda mexikanska rötter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“I och med min sons födelse vill jag bringa ljus på familjerna som blivit separerade vid gränsen”, skriver hon och fortsätter:

“Jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara om han slets från min famn. Familjer hör ihop vilket är därför vi måste göra vad vi kan för att återförena dem.”

Inlägget har i skrivande stund nästan 750 000 gillamarkeringar och över 17 000 kommentarer.

Nu har skådespelerskan uppdaterat med mer bebisbilder. På två nya bilder får vi ser mer av Santiago, som bär smeknamnet “Santi”. I lördags, i samband med VM-matchen i fotboll mellan Mexiko och Sydkorea, lade Eva Longoria upp en bild med sonen iförd mexikanska landslagets fotbollströja med namnet Santi tryckt på ryggen. En som kommenterat fotot är fotbollsproffset David Beckham, 43.

Annons

“Åh herregud! Bästa bilden någonsin… Jag är så glad för er skull, vilken fantastisk bild och stolt ögonblick.”, skriver han varpå Eva Longoria svarar:

“Pepe (smeknamn för hennes man, reds anm) har haft tröjan redo i månader! Bara väntat på att få sätta på den!”

Igår lade Eva Longoria ut ännu en bild på Santis fötter i sina föräldrars händer och tackade samtidigt personalen på sjukhuset han föddes på.

“Börjar min måndag med att känna mig tacksam för denna lilla gudagåva till människa! Pepe och jag vill tacka alla sjuksköterskor på Cedars-Sinai Medical Center som tog så bra hand om min bebis och mig. Ni är alla änglar som delar med er av er kunskap och erfarenhet för att vara säkra på att nyblivna mammor känner sig okej med att åka hem och ta hand om en ömtålig nyfödd. Jag älskar den här bilden eftersom det är en påminnelse om att hur stor du än blir Santiago kommer du alltid vara min baby!”

FOTO: Stella, Instagram

Annons