Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Eva Longoria avslöjar sanningen bakom Desperate housewives – inte vänner

15 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Eva Longoria är höggravid, men det var inte det som var det hetaste samtalsämnet när skådespelerskan besökte Jimmy Kimmel live! i veckan. Istället diskuterades det om hur pass bra vänner skådisarna i succéserien Desperate housewives är i verkligheten.
Annons

I åtta år sändes serien Desperate housewives med bland andra skådisarna Teri Hatcher, 53, Felicity Huffman, 55, Marcia Cross, 56, och Eva Longoria, 43, i huvudrollerna. Nu ger den senare sin syn av vad som skedde bakom kulisserna.

I tisdags var hon gäst hos Jimmy Kimmel live! och berättar där att det inte finns några planer på att serien ska återuppstå.

– Nej, det kommer alltid upp under intervjuer och så, men nej, ingen från ABC har tagit upp det, säger hon i showen och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi höll på under ett årtionde och vi gjorde 24 avsnitt varje år, vi mjölkade ur de där karaktärerna.

Talkshow-värden Jimmy Kimmel, 50, frågar då om det hatar varandra nu varpå Eva Longoria skrattar.

– Nej! Felicity Huffman och Marcia kommer att vara på min stjärnceremoni. Felicity kommer att hålla tal, säger Eva och syftar på att hon snart kommer att få en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Annons

– Nej, vi är väldigt, väldigt bra vänner, konstaterar hon och Jimmy Kimmel kontrar:

– Alla?

– Nej, men 99 procent av oss, avslöjar då Eva Longoria.

Vilka av fruarna som inte är kompisar säger hon däremot ingenting om, men det har tidigare rapporterats om att Felicity Huffman, Marcia Cross och Eva Longoria har haft problem med Teri Hatcher medan serien fortfarande sändes. När skådespelerskorna skulle göra ett gemensamt omslag för tidningen Vanity Fair 2005 hotade Eva Longoria att lämna fotograferingen om hon var tvungen att stå bredvid Teri Hatcher. Och när serien lades ner 2012 uteslöts Teri Hatchers signatur från tack-kortet de skickade till folk som arbetat med Desperate housewives.

Outch!

Eva Longoria är just nu höggravid med sitt första barn. Hon beräknas föda inom två månader. Maken José Antonio ”Pepe” Bastón, 49, har fyra barn sedan tidigare, varav en dog vid födseln.

FOTO: IBL

Annons