TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför var "Sex and the city"-stjärnan i Sverige

01 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kim Cattrall publicerade bilder från Arlanda och Kungsholmen – nu är det klart att "Sex and the city"-stjärnan var i Sverige för att spela in en tv-serie.
Annons

För två veckor sedan publicerade den amerikanska skådespelaren Kim Cattrall, 60, flera bilder i sina sociala medier där hon avslöjade att hon var i Sverige. Stjärnan, kanske mest känd för sin roll som Samantha Jones i tv-serien ”Sex and the city”, la bland annat upp bilder från flygplatsen Arlanda och från Stadshuset på Kungsholmen i Stockholm.

Men vad stjärnan egentligen gjorde i Sverige har varit en hemlighet – fram tills nu. Nu skriver nämligen C More att Kim Cattrall är klar för en roll i den svenska tv-serien “Modus”. “Sex and the city”-stjärnan spelar rollen som den amerikanska presidenten, som kommer till Stockholm för ett stadsbesök, i den nya säsongen av tv-serien.

–  Jag är glad att vara med i Modus andra säsong och ser fram emot att få tillbringa tid i Sverige, ett land jag alltid velat besöka. Som ett fan av den stora svenska regissören Ingmar Bergman ser jag fram emot min tid här, säger Kim Cattrall i ett pressmeddelande.

Annons

Säsong två av “Modus” spelas just nu in i Stockholm. Den första säsongen gjorde stor succé på tv både i Sverige och utomlands, då den bland annat visades på BBC i England.

– Det är fantastiskt att Modus andra säsong kommer att bjuda tittarna på ett lokalt drama på internationell nivå. Kim är en oerhört spännande skådespelerska med imponerande meriter och jag är övertygad om att hon tillsammans med resten av casten gör Modus andra säsong till något alldeles speciellt, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör C More och TV4, i pressmeddelandet.

“Modus” kommer sändas i åtta avsnitt och har premiär på C More i höst med senare sändning i TV4.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons