Därför tror alla att Megan Fox och Machine Gun Kelly väntar barn

MEGAN FOX, MACHINE GUN KELLY

Machine Gun Kelly och Megan Fox är ett av Hollywoods hetaste kändispar. Nu tror hela världen att Megan är gravid, här är anledningen till varför!
0:40

Efter reklamen: Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

(0:40)

Slå på ljud

Machine Gun Kelly, eller Colson Baker, 32, som han egentligen heter fann kärleken i världsstjärnan Megan Fox, 35. Paret har inte officiellt sett gått ut med att de är gifta, men i januari i år kunde de berätta att de är förlovade.

Nu går massa rykten om att paret väntar sitt första gemensamma barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tror världen att Megan Fox är gravid

Ryktena drog igång under Billbord Music Awards i Las Vegas. Då tillägnade Machine Gun Kelly sin låt Twin Flame till Megan.

Men det var inte bara Megan Fox som blev tillägnad den nya låten. Han sa nämligen också att den är tillägnad deras "ofödda barn".

– Jag skrev den här låten till min fru, sa Machine Gun Kelly innan han drog igång och sjöng och spelade på sin gitarr.

Några minuter senare la han till:

– Och det här är för vårt ofödda barn.

Älskar, älskar inte-Tonys nya barnbesked

Publikens chock efter Machine Gun Kellys avslöjande

Dessa kommentarer om Megan och om det ofödda barnet lämnade publiken med massa frågetecken. Enligt en källa till E! News ska folk ha vänt sig om i publiken och tittat frågande på varandra:

”Folk vände sig mot varandra och upprepade: Fru?”, säger källan.

Med andra ord var det okänt för världen att Megan Fox och Machine Gun Kelly gift sig och det verkar definitivt ha skett i hemlighet. Även om nyheten verkar okänd för världens befolkning så har paret faktiskt hintat om giftermål.

Men att hinta om ett gemensamt barn är något de aldrig gjort tidigare.

Machine Gun Kelly har dottern Casie, 12, från sin tidigare relation med Emma Cannon. Megan har sönerna Journey River, 5, Bodhi Ransom, 8, och Noah Shannon, 9, tillsammans med ex-maken Brian Austin Green, 48.

Brian blir snart pappa igen då han väntar barn med flickvännen Sharna Burgess, 36. Så kan det möjligtvis vara så att Megan blivit inspirerad av sin ex-make? Det återstår att se!

Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

Se klippet här!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!