LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför raderar Hilary Duff alla spår av pojkvännen

23 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Hilary Duff har de senaste månaderna lagt upp flera, romantiska foton på pojkvännen Matthew Koma. Men nu är bilderna borta – och även deras förhållande.
Annons

Skådespelaren Hilary Duff, 29, har gjort slut med sin pojkvän, artisten Matthew Koma, 29. Paret har bara varit tillsammans i tre månader, men utåt sett har kärleken verkat spira. Hilary Duff har flera gånger publicerat kärleksfulla Instagram-bilder på sig själv och pojkvännen i olika mysiga situationer. Bland annat åkte de tillsammans på en kärleksresa till Costa Rica, där Hilary postade flera romantiska foton.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu är alla spår av Matthew Koma borta från hennes sociala medier. Hilary Duff har raderat alla bilder på pojkvännen efter att förhållandet tog slut och enligt Radar online är det också hon som har tagit initiativet att dumpa honom.

– Matthew är chockad. Han har försökt prata med Hilary flera gånger, men hon har brutit helt  med honom, säger en uppgiftslämnare.

Enligt uppgifter till tidningen ska Matthew Koma inte förstå varför Hilary Duff har valt att göra slut med honom, eftersom han inte fått någon förklaring.

– Han vet inte vad han har gjort för fel. De hade ju så kul tillsammans förut, säger uppgiftslämnaren.

Foto: IBL

Annons