Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför kommer inte Stormi att synas i Kardashians realityserie

Kylie Jenner håller i Stormi

Kylie Jenner har tillsammans med sin kärlek Travis Scott dottern Stormi. Nu har Kylie beslutat att dottern inte ska synas mer i Keeping up with the Kardashians. Här är anledningen.

Kylie Jenners, 21, graviditet var nog den mest hemliga i vår nutid. Hon lyckades hålla sig gömd i nio månader och uppdaterade inte sina sociala medier för att bevara sin hemlighet. Men när hon väl gick ut med bebislyckan jublade fansen.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Den 1 februari 2018 föddes Stormi Webster. Nu har Kylie bestämt att Stormi själv ska få bestämma om hon vill följa sin framgångsrika mammas fotspår eller ej.

Stormi kommer inte att synas i familjens serie

Kylie delar ofta med sig av foton och videos av sin 13-månader gamla dotter på sina sociala medier. Men ni kommer faktiskt inte att se Stormi i familjens realityserie Keeping up with the Kardashians förrän dottern är tillräckligt gammal för att ta beslutet själv, om hon vill vara med eller inte, berättar Kylie för People.

– Jag kommer att vänta tills Stormi är tillräckligt gammal för att ta beslutet själv om hon vill vara med eller inte, berättar hon för sajten.

Stormis kusiner, Mason, Penelope, Reign, North och Saint har alla medverkat och synts I Keeping up with the Kardashians sedan de föddes.

Kylie har tidigare sagt att hon alltid har vetat att hon vill bli en ung mamma.

– Hon kommer alltid i första hand. Jag känner att jag var gjord för det här och hon har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Jag känner att mitt liv inte hade börjat på riktigt förrän jag fick Stormi.

Kylie och hennes kärlek Travis Scott, 27, har sagt att de vill ha fler barn och om Kylie får bestämma så blir det en stor familj.

LÄS MER: Kylie Jenner avslöjar: Det hade Stormi kunnat heta istället

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

LÄS MER: Få en gratis goodiebag med Hänt Plus

FOTO: TT

SENASTE NYTT!