LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Därför kommer inte Stormi att synas i Kardashians realityserie

24 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Kylie Jenner håller i Stormi
Kylie Jenner har tillsammans med sin kärlek Travis Scott dottern Stormi. Nu har Kylie beslutat att dottern inte ska synas mer i Keeping up with the Kardashians. Här är anledningen.
Annons

Kylie Jenners, 21, graviditet var nog den mest hemliga i vår nutid. Hon lyckades hålla sig gömd i nio månader och uppdaterade inte sina sociala medier för att bevara sin hemlighet. Men när hon väl gick ut med bebislyckan jublade fansen.

Den 1 februari 2018 föddes Stormi Webster. Nu har Kylie bestämt att Stormi själv ska få bestämma om hon vill följa sin framgångsrika mammas fotspår eller ej.

Stormi kommer inte att synas i familjens serie

Kylie delar ofta med sig av foton och videos av sin 13-månader gamla dotter på sina sociala medier. Men ni kommer faktiskt inte att se Stormi i familjens realityserie Keeping up with the Kardashians förrän dottern är tillräckligt gammal för att ta beslutet själv, om hon vill vara med eller inte, berättar Kylie för People.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kommer att vänta tills Stormi är tillräckligt gammal för att ta beslutet själv om hon vill vara med eller inte, berättar hon för sajten.

Annons

Stormis kusiner, Mason, Penelope, Reign, North och Saint har alla medverkat och synts I Keeping up with the Kardashians sedan de föddes.

Kylie har tidigare sagt att hon alltid har vetat att hon vill bli en ung mamma.

– Hon kommer alltid i första hand. Jag känner att jag var gjord för det här och hon har verkligen förändrat mitt liv till det bättre. Jag känner att mitt liv inte hade börjat på riktigt förrän jag fick Stormi.

Kylie och hennes kärlek Travis Scott, 27, har sagt att de vill ha fler barn och om Kylie får bestämma så blir det en stor familj.

FOTO: TT

Annons