LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Därför klippte Katy Perry av sig håret: ”Enda lösningen"

21 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Vi är vana vid att Katy Perry byter frisyr titt som tätt. Men för drygt en månad sen gjorde hon en förändring som vi inte alls var beredda på på. Nu avslöjar hon varför hon valde att kapa av sitt blonda svall.
Annons

Sångerskan Katy Perry, 32, är känd för att byta frisyr som andra människor byter outfit. Det är mörkt hår, ljust hår, blått hår, långt hårt och nu jättekort hår. Nyligen när stjärnan gästade Ellen DeGeneres, 59, så avslöjade hon att det inte var helt frivilligt som hon klippte av sig håret.

– Jag gick in till min frisör och sa jag vill ha ”The Ellen”, säger stjärnan i tv-programmet och skrattar. 

Katy berättar för tv-profilen att hon hade blekt sitt hår alldeles för mycket, det var helt trasigt och därför så fanns det ingen annan utväg än att klippa av sig allt. Först tyckte hon att det var jobbigt, men nu trivs hon så bra i det att hon tror att det var meningen att håret skulle väck.

– Jag vet inte om du någonsin har färgat håret för blonda, men ibland ramlar håret av. Och det var såhär jag hanterade det. Först så tänkte jag att det var den enda lösningen för mitt hår, att det var tillfälligt och att jag skulle spara ut det igen, men sen tänkte jag att universum hade detta planerat, säger hon i tv-programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 Foto: IBL

Annons