Därför håller Dolly Parton maken Carl Dean hemlig – så ser han ut

Dolly Parton: Here I am

Dolly Parton och hennes make Carl Dean har varit gifta i över 50 år – men trots det är det nästa ingen som har träffat honom eller vet vem han är.
I den nya dokumentären Dolly Parton: Here I am berättar hon nu varför hon valt att hålla kärleken hemlig under alla dessa år.

Dolly Parton är en av världens mest kända sångerskor och har en minst sagt lång och framgångsrik karriär bakom sig med oförglömliga klassiker som 9 to 5 och Jolene. Trots att hon har varit i rampljuset i många år är det mycket vi inte vet om Dolly.

I den nya dokumentären Dolly Parton: Here I am bjuder hon nu in till delar av sitt liv hon har aldrig har visat förut – bland annat hennes relation med den okända maken Carl Dean.

Så träffade Dolly Parton sin make

Det var första gången som Dolly Parton var i Nashville som hon stötte på sin blivande man.

– Jag gick till tvättautomaten för första gången. Jag tog med mig mina smutsiga kläder hemifrån och jag träffade min make den dagen vilket jag ofta har skojat om. Att det har varit urblekt sedan dess, säger och hon skrattar.

LÄS MER: Pamela Anderson har gift sig – hemliga bröllopet med livvakten Dan Hayhurst

Efter det dejtade Dolly och Carl i ett par år innan de 1966 blev man och hustru. Idag har de varit gifta i över 50 år men trots det är det få som har sett honom eller vet vem han är. Nu berättar Dolly i sin dokumentär varför hon har valt att hålla honom hemlig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Jag känner ingen som känner honom”

I dokumentären får man träffa ett flertal människor som har jobbat nära Dolly under åren och trots att de har känt varandra länge och vid det här laget borde ha sett stora delar av varandras liv är det knappt några som vem hennes man är.

– Jag har varken sett eller träffat Carl Dean. Jag vet att han existerar men jag har inte sett honom. Jag känner ingen som känner honom. Han kom inte på några shower, säger LLoyd Green som har jobbat med henne sedan starten av hennes karriär.

Men någon som däremot har träffat honom är den nära vännen Jane Fonda.

– Jag har träffat Carl. Han är väldigt stilig. Jag sov hos de i Nashville och han lagade frukost till oss, och jag minns att jag satt vid bordet och bad honom beskriva första gången han såg Dolly. Han sa "jag körde min lastbil och körde förbi en 7-eleven och då såg jag henne", och han blev så känslosam att han föll bakåt i stolen. Han föll baklänges, säger hon och skrattar.

Därför håller Dolly maken hemlig

Det är i producenten och låtskrivaren Linda Perry som till slut förklarar varför Dolly har valt att hålla sin make så pass hemlig som hon faktiskt har gjort.

– Hon visste tidigt i sin karriär att hon skulle få dra gränser innan hon blev uppäten levande. Det var som att hon förutsåg hela sin karriär och sa att "detta måste jag göra för att behålla förståendet, mitt privatliv och mitt utrymme", säger hon.

Anledningen till att Carl inte har synts så mycket i offentligheten är helt enkelt för att Dolly har varit väldigt beslutsam med att skilja privatlivet från karriären.

Här är två ovanliga bilder på de två tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Jennifer Gray försvann helt efter Dirty dancing – så lever hon idag

LÄS OCKSÅ: Jennifer Lawrence skadad i explosion på inspelning