TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Pamela Anderson har gift sig – hemliga bröllopet med livvakten Dan Hayhurst

30 jan, 2021 
Pamela Anderson
Fotomodellen Pamela Anderson har gift sig fem gånger.
Nu har hon gjort det för sjätte gången – i hemlighet.
– Jag är precis där jag behöver vara, säger hon.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Pamela Anderson, 53, slog igenom med dunder och brak som livräddaren C.J. Parker i kultklassikern Baywatch på 1990-talet. Sedan dess har Pamela Anderson hållit sig kvar i rampljuset, bland annat som utvikningsmodell i Playboy och som skådespelare.

Hennes kärleksliv har också varit ständigt aktuellt sedan genombrottet. Hon har bland annat haft ett äktenskap med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 57. De var gifta i tre år och fick barnen Brandon Thomas, 24, och Dylan Jagger, 22, innan de separerade 1998.

Efter det var det ingen mindre än den svenske modellen Marcus Schenkenberg, 52, som fångade hennes hjärta. De förlovade sig under början av år 2000, men redan 2001 valde de att gå skilda vägar.

Pamela Andersons kortvariga förhållanden

Några år senare gifte hon sig med rocksångaren Kid Rock, 50. De hade träffats tidigare och förlovat sig, men gjorde slut 2003, innan de hittade tillbaka till varandra och ingick äktenskap 2006. Året därpå slutade det dock med att de skilde sig.

Annons

Samma år som skilsmässan från Kid Rock fann Pamela Anderson kärleken ännu en gång och gifte sig med pokerspelaren Rick Salomon, 53. Men inte heller det äktenskapet höll speciellt länge, för ungefär tio veckor efter bröllopet separerade de, och äktenskapet annullerades 2008. De ska senare ha gift om sig och sedan ha separerat igen.

Under 2017 hade Pamela en uppmärksammad relation med den franska fotbollsspelaren Adil Rami, 34, och under en period ryktades det om en romans mellan henne och Wikileaks-grundaren Julian Assange, 49.

Pamela Anderson, Adil Rami
Pamela Anderson hade en romans med franska fotbollsspelaren.

Pamela har med andra ord haft svårt för att ha en stabil relation. I januari förra året gifte hon sig för femte gången med filmproducenten Jon Peters, 75, som bland annat producerat A star is born, Superman returns och Batman. Det äktenskapet höll i bara tolv dagar innan de gick isär.

Annons

Hemliga äktenskapet med livvakten

Men under hösten har det ryktats om att Pamela ska ha funnit kärleken ytterligare en gång, nämligen i hennes livvakt Dan Hayhurst. Och nu visar det sig att spekulationerna stämde väldigt bra! Pamela och livvakten gifte sig nämligen i hemlighet under julhelgen.

– Jag är precis där jag behöver vara – i famnen på en man som verkligen älskar mig, säger hon till People.

Bröllopet gick av stapeln på julafton i hemlandet Kanada, i en byggnad som hon köpte av sina farföräldrar för 25 år sedan. Hon berättar nu att den platsen kan ge henne den turen hon behöver för att äntligen få ett långvarigt äktenskap.

– Det är samma ställe som mina föräldrar gifte sig på och de är fortfarande tillsammans. Det känns som att det är en cirkel som sluts, säger hon.

FOTO: Theodore Wood/Camera Press/TT, Piovanotto Marco/ABACA

Annons