TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför återförenas Brad och Angelina för tvillingarnas skull

15 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Brangelina återförenas för tvillingarnas skull
Efter en lång och infekterad vårdnadstvist med Angelina Jolie har Brad Pitt till slut fått återförenas med sina barn.
Annons

Skilsmässan mellan Brad Pitt, 54, och Angelina Jolie, 43, för två år sedan kom som en chock för hela världen. Uppbrottet följdes av anklagelser om otrohet, missbruk och misshandel, vilket i sin tur lett till en lång och konfliktfylld vårdnadstvist om deras sex barn: Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

Kampen om barnen har pågått sedan skilsmässans start, vilket har varit svårt för Brad eftersom Angelina kräver full vårdnad. Men för ett par veckor sedan stod det klart att Brad åtminstone skulle få vårdnaden för barnen under sommaren.

Äldsta barnet Maddox ingår dock inte i beslutet eftersom han enligt domaren är gammal nog för att själv bestämma om han vill träffa sin pappa eller inte.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En vän nära Brad Pitt säger att skådespelaren mår toppen efter beskedet om att han ska återförenas med barnen, skriver sajten People.

– Han mår bra och har fått sin livsgnista tillbaka, säger källan till sajten.

Annons

Vårdnaden under sommaren inkluderar även datumet, då tvillingarna Knox och Vivienne fyller tio år. För att de skulle få fira sin födelsedag ihop med båda sina föräldrar beslutade Brad att åka till Storbritannien ett par dagar, för att hälsa på Angelina som är där och spelar in en film, skriver sajten Radar Online.

Enligt sajten blir återföreningen dock bitterljuv, eftersom de båda föräldrarna fortfarande är osams. Vårdnadstvisten är fortfarande långt ifrån över.

Foto: IBL

Annons