Artikeln innehåller reklamlänkar

Brad Pitt nära att krascha kollegan Margot Robbies äktenskap: ”Orolig”

Brad Pitt och Margot Robbie arbetar ihop under inspelningen av Once upon a time in Hollywood. Trots att Margot Robbie är gift har Brad Pitt fastnat för sin kollega.

Brad Pitt, 54, och Margot Robbie, 27, är mitt uppe i inspelningen av filmen Once upon a time in Hollywood. Nu rapporterar den amerikanska sajten Radar online att Brad Pitt blivit minst sagt förtjust i sin motspelerska. Suicide Squad-stjärnan Margot Robbie är gift sedan två år med Tom Ackerlay. Enligt sajten är Tom orolig över att hans fru jobbar så nära Hollywood-hunken Brad Pitt.

Enligt en källa med insyn i inspelningen har Margot Robbie och Brad Pitt en sprakande gnista mellan sig under inspelningen.

– Tom har anledning att vara orolig. Brad är väldigt betagen av Margot och deras kemi är produktionens stora samtalsämne, säger källan.

Annons:

Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Trots att Margot Robbie är gift gör Brad Pitt sitt bästa för att vinna hennes hjärta.

– Det måste vara svårt för Tom, som är en förtroendefull person, men vem som helst i hans position skulle finna det svårt, säger källan.

Uppgiftslämnaren menar ändå att det faktum att Margot Robbie är gift gör att Brad Pitt inte är så rättfram som han annars skulle ha varit.

– Margot har alla egenskaper han älskar i en flicka och om hon inte var gift finns det inga tvivel om att han skulle bjuda ut henne på stört, säger källan.

Brad Pitt träffade sin ex-fru Angelina Jolie när de spelade in filmen Mr & mrs Smith tillsammans. Brad Pitt var då gift med Jennifer Aniston och deras skilsmässa väckte stor uppmärksamhet världen över.

Brad Pitt och Angelina Jolie meddelade att de skulle skilja sig för ett och ett halvt år sedan. Sedan dess har de gått igenom en infekterad vårdnadstvist om parets sex barn, Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

 

Brad Pitt under en presskonferens inför Netflix-filmen War Machine.

Brad Pitt under en presskonferens inför Netflix-filmen War Machine.

Brad Pitt var tidigare gift med filmstjärnan Angelina Jolie.

Brad Pitt träffade Angelina Jolie när han var gift med Jennifer Aniston.

Brad Pitt på premiären av filmen The Lost City of Z.

Brad Pitt på en Oscars-fest.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om dramatiska beslutet: Därför får Brad Pitt tillbaka barnen från Jolie

LÄS OCKSÅ: 4 viktiga saker att tänka på när du väljer yogamatta

FOTO: IBL, Stella Pictures

SENASTE NYTT!