TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brad Pitt nära att krascha kollegan Margot Robbies äktenskap: ”Orolig”

01 jul, 2018 
Lina Arvidsson
Brad Pitt och Margot Robbie arbetar ihop under inspelningen av Once upon a time in Hollywood. Trots att Margot Robbie är gift har Brad Pitt fastnat för sin kollega.
Annons

Brad Pitt, 54, och Margot Robbie, 27, är mitt uppe i inspelningen av filmen Once upon a time in Hollywood. Nu rapporterar den amerikanska sajten Radar online att Brad Pitt blivit minst sagt förtjust i sin motspelerska. Suicide Squad-stjärnan Margot Robbie är gift sedan två år med Tom Ackerlay. Enligt sajten är Tom orolig över att hans fru jobbar så nära Hollywood-hunken Brad Pitt.

Enligt en källa med insyn i inspelningen har Margot Robbie och Brad Pitt en sprakande gnista mellan sig under inspelningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tom har anledning att vara orolig. Brad är väldigt betagen av Margot och deras kemi är produktionens stora samtalsämne, säger källan.

Trots att Margot Robbie är gift gör Brad Pitt sitt bästa för att vinna hennes hjärta.

– Det måste vara svårt för Tom, som är en förtroendefull person, men vem som helst i hans position skulle finna det svårt, säger källan.

Uppgiftslämnaren menar ändå att det faktum att Margot Robbie är gift gör att Brad Pitt inte är så rättfram som han annars skulle ha varit.

Annons

– Margot har alla egenskaper han älskar i en flicka och om hon inte var gift finns det inga tvivel om att han skulle bjuda ut henne på stört, säger källan.

Brad Pitt träffade sin ex-fru Angelina Jolie när de spelade in filmen Mr & mrs Smith tillsammans. Brad Pitt var då gift med Jennifer Aniston och deras skilsmässa väckte stor uppmärksamhet världen över.

Brad Pitt och Angelina Jolie meddelade att de skulle skilja sig för ett och ett halvt år sedan. Sedan dess har de gått igenom en infekterad vårdnadstvist om parets sex barn, Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

FOTO: IBL, Stella Pictures

Annons