Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Courtney Love och dottern i storbråk – om Cobains hemlighet

06 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Courtney Love och dottern Frances Bean bråkar om Kurt Cobains dagböcker.
Efter att äntligen ha hittat tillbaka till varandra är nu Courtney Love och dottern Frances Bean återigen i bråk med varandra. Anledningen? Kurt Cobains dagböcker, som nu blivit offentliga.
Annons

Courtney Love, 54, och Frances Bean Cobain, 26, har haft en minst sagt komplicerad mamma-dotter-relation genom åren. Courtney Love och Nirvanas frontperson Kurt Cobain förlorade tidigt vårdnaden om dottern efter att Courtney erkänt i en tidningsintervju att hon brukade heroin under graviditeten. Senare tog hon tillbaka sitt uttalande, och grunge-paret återfick vårdnaden om Frances Bean, med hjälp av en hel armé med barnflickor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men i april 1994 splittrades familjen återigen. Då 2-åriga Frances Bean hälsade på sin pappa på rehab. De lekte lite ihop, men en vecka senare var han död. Han hade tagit sitt liv.

Åren som gick var turbulenta för både Courtney Love och Frances Bean och de hade nästan ingen kontakt under Frances tonår. Men så 2012 återförenades de. Det började med oskyldiga Twitter-meddelanden där mamma och dotter önskade varandra en god jul.

Annons

Sedan dess har deras relation bara blivit bättre och de har synts ute på vimmel ihop flera gånger.

Men nu är det återigen liv i luckan hos familjen Love Cobain!

I juli deltog Frances Bean under invigningen av en Kurt Cobain-utställning på Museum of Style Icons i Newbridge, Irland. Men när hon åkte därifrån var hon knäckt enligt sajten Radar Online. Frances Bean hade fått reda på att hennes mamma Courtney Love skänkt Kurt Cobains privata dagböcker till museet.

– Frances och Courtney var återförenade efter år av gruff och kyla, och nu har de tråkigt nog glidit från varandra igen, säger en källa till sajten och fortsätter:

– Frances visste inte förrän i sista sekund att Courtney hade gett Kurts dagböcker till museet och Frances var knäckt över att hon hade avslöjat så privata dokument.

Nu pratar inte Courtney Love och Frances Bean med varandra.

Frances har tidigare berättat att hon inte läst sin pappas dagböcker för att det känns för intimt.

– Jag är riktigt ångerfull att min mamma har delat med sig av dem. Jag kan bara tänka mig att vara död och ha folk som vet mina intimaste tankar. Vilket intrång på privatlivet, jag tror inte det är till ens fördel, har Frances Bean sagt om Courtney Loves tilltag.

FOTO: IBL

Annons