Colin Farrell oigenkännlig – efter nya bilderna

17 okt, 2020 
Colin Farrell
Corin Farrell är en av världens största skådespelare.
Nu cirkulerar nya bilder på skådespelaren där han är näst intill oigenkännlig.
Annons
Colin Farrell oigenkännlig – efter nya bilderna
Colin Farrell oigenkännlig – efter nya bilderna

Colin Farrell är den irländska skådespelaren som med sin stora charm även tagit Hollywood med storm, och numera klassas som en av världens största skådespelare. Under sin superkarriär har han haft stora roller i filmer som The Gentleman, The Lobster och Phone Booth och även gjort en hel del tv-serier.

Är aktuell med nya filmen The Batman

Just nu är skådespelaren aktuell med den nya Batman-filmen som förväntas ha världspremiär under hösten 2021, och världen över är det många som är förväntansfulla över den stora premiären. I filmen kommer vi få se många kända skådespelare så som Zoe Kravitz, Jeffrey Wright och Twilight-stjärnan Robert Pattinson, och trailern som släpptes för bara någon månad sedan har redan väckt starka reaktion på internet. Videon har nått över 16 miljoner visningar, och i kommentarsfältet är det många tittare som blivit exalterade av den lilla teasern.

”Jag får gåshud. Det här är första gången på länge som jag verkligen varit exalterad för en Batman-film”, skriver en person.

Annons

”Det här ser ut som en Batman-film jag alltid har längtat efter”, skriver en annan.

Produktionen började med inspelningarna i början av året, men var på grund av coronapandemin tvungna att pausa under våren. De var dock tillbaka på arbetsplatsen igen efter bara några dagar, men några månader senare var de tvungna att pausa inspelningen på nytt då det kommit fram att en av medarbetarna testats positivt för covid-19. Tidningen Vanity fair fick senare bekräftat att det rörde sig om själva Robert Pattinson som testat positivt för viruset.

Men sjukdomsbeskedet är inte det enda som diskuterats när det kommer till Twilight-skådespelaren. Efter att bilder från inspelningen läckt har fansen reagerat på att de knappt känner igen den stora flickidolen. Men nu visar nya bilder att han inte är den enda som kommer att chocka tittarna.

Colin Farrell oigenkännlig på nya bilderna

Inför sin stora roll i nya Batman-filmen har Colin blivit tvungen att genomgå en stor utseendeförändring även han. Colin som annars brukar vara väldigt välstylad syns nu istället som en betydligt äldre och ohälsosammare version av sig själv. Många som har sett bilderna på skådespelaren har först inte sett att det är han, och i en intervju med Sirius XM avslöjar kollegan Jeffrey att även han hade svårt att se att det var Colin.

Annons

– Jag har jobbat med den make up-artisten förut och det är helt otroligt. Jag menar, Colin kom in till inspelningen en dag och jag bara gick rätt förbi honom. Jag bara "okej vad händer? Var är Colin? Ska vi spela in?”. Du vet, det var rätt sjukt, berättar han.

Colin Farrell Batman
Colin Farrell Batman

FOTO: TT

Annons