TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chrissy Teigen ryter ifrån efter gravid-frågan under Emmy-galan

18 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Chrissy Teigen rasar efter gravidfrågan
Chrissy Teigen blev tillfrågad om hon var gravid – fyra månader efter att hennes son fötts. Nu ger modellen svar på tal.
Annons

Chrissy Teigen, 32, och maken John Legend, 39, fick sitt andra barn i somras. Sonen Miles Theodore är nu fyra månader gammal.

Efter att hon under gårdagens Emmy-gala gått på röda mattan iklädd en vacker, silverglittrande klänning fick hon en fråga av ett fan som hon nu rasar mot. Trots att Chrissy Teigen precis fött barn var det en som inte kunde låta bli att fråga om modellen väntar barn igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag frågar med största respekt, men är Chrissy Teigen gravid igen?“, skriver en man vid namn Lars på Twitter intill en bild på Chrissy från Emmy-galan.

Chrissy Teigen har alltid varit snabb när det gäller att ge svar på tal på sociala medier. Den här gången var inte annorlunda och den oförskämde twittraren fick snart ett svar han inte räknat med.

Jag har precis fött barn men tack för att du är såååå respektfull“, skriver Chrissy Teigen som svar till tweeten.

Chrissy Teigen har tidigare öppnat sig och berättat att hon påverkats av hur hennes kropp förändrats efter graviditeterna.

Annons

I somras la modellen upp en video på Instastories från en semester på Bali tillsammans med John Legend och barnen Miles Theodore och Luna Simone, 2, skriver People. I ett videoklipp visar Chrissy Teigen, iklädd endast bikiniunderdel, upp de bristningar hon fått under graviditeterna.

Jag antar att de här inte försvinner. Det här är min kropp nu“, skrev hon till filmen.

Chrissy Teigen har också skrivit om hur just bilder på perfekta kroppar på Instagram påverkar människor negativt.

Instagram är galet. Jag tycker att det är grymt att folk har fantastiska kroppar och att de stolt visar upp dem (det tycker jag verkligen!!) men jag vet hur svårt det kan vara att glömma hur (i brist på bättre ord) vanliga, gamla kroppar ser ut när alla ser supersnygga ut“, twittrade hon i somras.

FOTO: IBL

Annons