Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens ilska efter bilden på sonen – Chrissy Teigen svarar på kritiken

Chrissy Teigans känga till fansen

Supermodellen Chrissy Teigens följare uppskattar inte att hon lägger upp Instagram-bilder där hon ammar. Nu ger hon svar på tal och tystar kritikerna med sina sylvassa kommentarer.

Supermodellen Chrissy Teigen, 32, och sångaren John Legend, 39, är hela USA:s favoritpar. De har dottern Luna, 2, och i maj blev de tvåbarnsföräldrar när sonen Miles såg dagens ljus. De båda delar flitigt med sig av familjebilder på sociala medier vilket uppskattas av deras fans. 

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Nyligen la Chrissy ut en bild på sin Instagram där hon sitter i en solstol och ammar lilla Miles. Vid det andra bröstet har hon en docka.

Luna tvingar mig att mata hennes docka så jag antar att jag har tvillingar nu”, skriver modellen.

Inlägget uppskattas dock inte av alla, och flera följare skriver att de inte tycker att man borde lägga ut bilder när man ammar. De anser också att Chrissy visar för mycket hud på bilden. Modellen har nu svarat på flera av de arga inläggen.

Tjejen, det är bara mat. Han äter. Skyll inte på mig för att du har en konstig syn på tuttar.” skriver hon.

Flera av de elaka kommentarerna har tagits bort och Chrissy skriver att det är för att hon har blockerat flera användare efter deras utspel.

Gillar inte elak skit om mig. Jag är väl för småsint”, skojar hon.

Många visar nu sitt stöd för stjärnan och tycker att bilden är ett viktigt ställningstagande. Även kändisarna hyllar den nyblivna tvåbarnsmamman.

Du är en fantastisk mamma!!”, skriver Paris Hilton.

På en skala från 1 till 10, ÖVER!”, jublar Jordin Sparks.

Vi på Hänt tycker att bilden är både viktig och bedårande söt! Heja Chrissy och alla andra mammor där ute som på olika sätt föder och matar sina barn.

LÄS OCKSÅ: Här avslöjar 1-åriga dottern stjärnans graviditet – och det är sjukt gulligt

LÄS OCKSÅ: Sommarens mest praktiska accessoar – så fixar kändisarna värmen

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN