Bilderna på Katie Holmes och pojkvännen: ”Ser ut som Tom Cruise son”

Katie Holmes och Tom Cruise

Katie Holmes har kysst många grodor, men nu kan hon ha hittat sin prins när hon börjat dejta en 10 år yngre musiker.
0:47

Efter reklamen: Så ser Tom Cruise dotter Bella ut idag

(0:47)

Slå på ljud

Ett år har gått sedan Katie Holmes, 43, bröt upp från restaurangägaren Emilio Vitolo, 34. Nu har hon fångats på bild med både armar och läppar om en ny man, och Katie verkligen strålar av lycka!

I början av maj syntes Katie njuta av det soliga vårvädret under en mysig promenad i Central Park hemma i New York. Hand i hand med henne skymtades också den tio år yngre musikern Bobby Wooten III, 33. De tydligt nyförälskade turturduvorna passade också på att njuta av en och annan kyss innan de mötte upp Katies mamma, skriver tidningen People.

Bobby är ett känt namn i Broadway-kretsar, då han flera gånger har spelat musik i stora föreställningar. För tillfället spelar han bas i Moulin Rouge.

Som de flesta känner till har Katies kärleksliv varit turbulent. 2012 skilde hon sig från Tom Cruise, 59, och såg då till att få ensam vårdnad om dottern Suri, i dag 16 år. Eftersom Scientologi-kyrkan som Tom är djupt engagerad i inte tillåter medlemmar att ha kontakt med avhoppare har han inte träffat dottern sedan dess.

Fansens upptäckt – likheten med Tom Cruise son

Därefter gick Katie vidare med skådiskollegan Jamie Foxx, 54, men de bröt upp 2019, och förra året bröts också den åtta månader långa relationen med Emilio. Stjärnans fans är därför överlyckliga över att Katie ser så glad ut med nya killen!

Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinna

Se klippet här!

Jag vill bara se henne le! Hon förtjänar det bästa”, skriver en person på Instagram till bilder på Katie och Bobby ihop.

”Åh, hon ser så lycklig ut!”, skriver en annan.

Flera har också noterat att Bobby är väldigt lik en annan person ur Katies förflutna.

”Okej… Ser han inte lite ut som Toms son Connor?”, undrar ett fan som genast får medhåll:

”Jo, det var det första jag sa!”

Katie Holmes, Bobby Wooten och Connor Cruise

Lika som bär? Till vänster Katie Holmes och nya kärleken Bobby Wooten fångade på bild. Till höger Tom Cruise son Connor...

Connor Cruise, 27, är Toms adoptivson från äktenskapet med Nicole Kidman.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!