Chockbilderna på Johnny Depp avslöjade i rättegången med Amber Heard

08 maj, 2022 
AvErika Svensson
Johnny Depp och Amber Heard
Sprit, droger och våldsamma bråk.
Den nya rättegången mellan exmakarna Johnny Depp och Amber Heard har bjudit på många skandalösa anklagelser.
Nu avslöjas nya chockbilder på ”Pirates”-skådisen.
Annons
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Så var det då dags igen. Johnny Depp, 58, stämmer tidningen Washington Post för att de pekat ut honom som en ”hustrumisshandlare” genom att publicera en essä av hans exfru Amber Heard, 36, där hon skrev om att leva i en våldsam relation. Amber vittnade mot Pirates of the Caribbean-stjärnan, och de första dagarna i rättssalen blev inte helt oväntat riktigt smutsiga.

Johnny Depp slog sönder kök

Något som domaren tog fasta på var Johnnys dokumenterade drog- och alkoholmissbruk. I rättssalen visades ett videoklipp filmat av Amber där en synligt upprörd Depp ses löpa amok i ett kök och slå sönder skåpsluckor i vredesmod. Stjärnan erkände att han ”kan ha varit full” när videon spelades in, och han erkände också att han tagit kokain med skräckrockaren Marilyn Manson, 53.

– Vi söp tillsammans. Vi tog kokain ihop ett par gånger. En gång gav jag honom ett piller bara för att få honom att sluta prata så mycket, sa Johnny under rättegången, enligt Radar Online.

Annons

Vittnet: ”Rädd för vad som skulle hända”

Kvinnan som tar hand om Depps hus på hans privata ö, Tara Roberts, vittnade också om att skådisen 2013 varit så påverkad att han däckat i sanden – framför ögonen på sina barn Lily-Rose och Jack, som då var 14 och 11 år gamla. Efter händelsen ska ett vilt bråk ha brutit ut mellan makarna, enligt Roberts.

Amber Heard och Johnny Depp 2011 – när de fortfarande var ett par. I dag är de bittra fiender.

– Heard försökte dra in honom i huset igen. Jag hamnade mellan dem. Jag var rädd för vad som skulle kunna hända och kände att det var bäst att avlägsna mig från situationen, sa Roberts i ett vittnesmål.

Heards juridiska team visade också upp bilder på en synligt påverkad Johnny som däckat i en soffa med alkohol spilld över sig själv. Depp har erkänt sitt missbruk men förnekar fortsatt att han varit våldsam mot Amber.
– Bilden av mig som en försupen kokainmissbrukare som slår kvinnor har kostat mig allt, sa Johnny i rätten.

Annons

Läkaren om Amber Heard: ”Personlighetssstörning”

Han får också medhåll från sina forna privatsköterskor Debbie Lloyd och Dr. David Kipper som jobbade för exmakarna i många år. Lloyd vittnade om att hon sett stjärnorna bråka och att hon en gång fann Johnny med blodiga knogar efter att han slagit handen i en väg, uppger Radar Online. Hon hävdar också att Amber brukade ”initiera” bråk med Johnny, och följa efter honom när han försökte komma bort från henne för att göra honom arg. Hon har aldrig bevittnat Johnny vara våldsam mot Amber.

I rättssalen visades också bilder på Johnny med blåslaget ansikte, bilder som sägs ha tagits efter ett bråk med exfrun. Depps juridiska team har också krävt att Amber skulle genomgå en psykiatrisk utredning under 2021.

– Resultatet av Ms Heards utredning visar tecken på två diagnoser: ”Borderline och histrionisk personlighetsstörning, sa utredaren Dr. Curry enligt People Magazine.

Annons

Personer som lider av histrionisk personlighetsstörning beskrivs ofta som hysteriska, förföriska och teatraliska.

Anklagelserna fortsätter som sagt hagla mellan det tidigare paret...

FOTO: TT

Annons