TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chockbeskedet: Iglesias och Kournikova har fått tvillingar

19 dec, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Enrique Iglesias gömde hundskit i Bagges bil
Annons

Snacka om att fansen tappade hakan under måndagskvällen när TMZ avslöjade att världsstjärnan Enrique Iglesias, 42, och forna tennisproffset Anna Kournikova, 36, blivit föräldrar – till tvillingar. Barnen ska ha fötts i helgen och paret har inte yppat ett ord om att de väntar smått.

Anna Kournikova, som tidigare varit tränare i amerikanska Biggest Loser, har hållit sig undan offentligheten i över ett år – vilket nu alltså kan ha fått sin förklaring.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sajten har varit i kontakt med personer nära paret som uppger att det blev en flicka och en pojke, och namnen ska redan vara bestämda: Lucy och Nicholas.

Enrique och Anna har varit ett par i 16 år. Det har länge spekulerats i att de även gift sig, framför allt för att Anna har burit en extremt odiskret diamantring. Men hittills har de inte bekräftat sitt civilstånd.

FOTO: Ibl

Annons