TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chockbeskedet: Därför skjuter Justin Bieber upp bröllopet

27 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Justin Bieber och Hailey Baldwin ska gifta sig men inte just nu.
I juli förlovade sig Justin Bieber med ny-gamla flickvännen Hailey Baldwin och paret planerade att gifta sig redan i vinter. Men nu kommer nya uppgifter att bröllopsplanerna är på is.
Annons

Justin Bieber, 24, gillar inte att gå långsamt fram. I juli förlovade han sig med flickvännen Hailey Baldwin, 21, som han precis hade återförenats med efter en kort flirt med gamla flickvännen Selena Gomez, 26.

Jag tänkte vänta ett tag med att säga någonting, men ord sprider sig snabbt. Men lyssna Hailey, jag är så kär i allt som har att göra med dig. Så engagerad i att tillbringa mitt liv med att lära känna varje liten del av dig, älska dig tålmodigt och vänligt”, skrev Justin Bieber i ett inlägg på Instagram bara dagar efter förlovningen och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag lovar att leda vår familj med ära och integritet och låta Jesus genom sin Helige ande guida oss i allt vi gör och alla beslut vi fattar. Mitt hjärta är HELT och FULLT ditt och jag kommer ALLTID sätta dig i först! Du är mitt livs kärlek, Hailey Baldwin, och jag skulle inte vilja tillbringa det med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så väl.

Annons

Från början sades det att paret planerade att gifta sig redan i vinter, i Justin Biebers hemland Kanada, men nu kommer nya uppgifter.

– De har inte bråttom längre, de är helt enkelt inte redo, säger en initierad källa till In Touch.

För några veckor sedan fångades Justin Bieber på bild storgråtandes medan Hailey Baldwin försökte trösta honom. Dagar senare fick han frågor om sina tårar och då höll han upp boken: Betydelsen av äktenskapet: Att möta komplexiteten av åtagandet med Guds visdom (fritt översatt av redaktionen) och svarade:

– Du har bra dagar och du har dåliga dagar. Det är inte äkta om du inte har dåliga dagar.

Det är fortfarande oklart om hans breakdown har något att göra med ett uppskjutna bröllopet.

FOTO: IBL

Annons