Artikeln innehåller reklamlänkar

Chockbeskedet: Därför skjuter Justin Bieber upp bröllopet

Justin Bieber och Hailey Baldwin ska gifta sig men inte just nu.

I juli förlovade sig Justin Bieber med ny-gamla flickvännen Hailey Baldwin och paret planerade att gifta sig redan i vinter. Men nu kommer nya uppgifter att bröllopsplanerna är på is.

Justin Bieber, 24, gillar inte att gå långsamt fram. I juli förlovade han sig med flickvännen Hailey Baldwin, 21, som han precis hade återförenats med efter en kort flirt med gamla flickvännen Selena Gomez, 26.

Jag tänkte vänta ett tag med att säga någonting, men ord sprider sig snabbt. Men lyssna Hailey, jag är så kär i allt som har att göra med dig. Så engagerad i att tillbringa mitt liv med att lära känna varje liten del av dig, älska dig tålmodigt och vänligt”, skrev Justin Bieber i ett inlägg på Instagram bara dagar efter förlovningen och fortsatte:

Jag lovar att leda vår familj med ära och integritet och låta Jesus genom sin Helige ande guida oss i allt vi gör och alla beslut vi fattar. Mitt hjärta är HELT och FULLT ditt och jag kommer ALLTID sätta dig i först! Du är mitt livs kärlek, Hailey Baldwin, och jag skulle inte vilja tillbringa det med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så väl.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Från början sades det att paret planerade att gifta sig redan i vinter, i Justin Biebers hemland Kanada, men nu kommer nya uppgifter.

– De har inte bråttom längre, de är helt enkelt inte redo, säger en initierad källa till In Touch.

För några veckor sedan fångades Justin Bieber på bild storgråtandes medan Hailey Baldwin försökte trösta honom. Dagar senare fick han frågor om sina tårar och då höll han upp boken: Betydelsen av äktenskapet: Att möta komplexiteten av åtagandet med Guds visdom (fritt översatt av redaktionen) och svarade:

– Du har bra dagar och du har dåliga dagar. Det är inte äkta om du inte har dåliga dagar.

Det är fortfarande oklart om hans breakdown har något att göra med ett uppskjutna bröllopet.

Justin Bieber blev en världskändis när han 2010 släppte låten Baby.

Den kanadensiska sångaren född 1994 har sålt över 140 miljoner skivor.

Han har hamnat i klammeri med rättvisan flera gånger. Här har han blivit arresterad för att ha kört rattfull 2014.

Justin Bieber har till och från varit tillsammans med musikkollegan Selena Gomnez. Då kallades paret för ”Jelena”.

Sedan sommaren 2018 är han förlovad med modellen Hailey Baldwin.

LÄS OCKSÅ: Hailey Baldwins krav på Justin Bieber inför bröllopet

LÄS OCKSÅ: Här är världens dyraste bröllopsklänningar genom tiderna

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!