LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Chloë Moretz om mobbningen: ”Kallade mig tjock"

12 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
Hon har spelat i filmer såsom ”Carrie”, ”Kick-Ass” och ”Hugo”, men vägen till framgång har inte varit alltför lätt för skådespelerskan Chloe Moretz. Bakom strålkastarljuset har hennes liv kantats av både mobbning och kroppstrakasserier – av sina egna kollegor. Nu öppnar Grace upp om de hemska åren.
Annons

Chloë  Moretz, 20, var endast 15 år gammal när hon för första gången blev kallad fet. Idag har hon hunnit fylla 20, men minnena består.

Det var under en filminspelning som Chloë helt utan förvarning plötsligt blev påhoppad av sin manliga motspelare, något som fick henne att börja gråta. Hon vände sig direkt till en av sina fyra bröder som genast var där och stöttade henne med uppmuntrade ord:

– Jag stortjöt och han undrade vad som hänt. Jag sa att han tyckte att jag var för tjock, säger hon i en intervju till Variety.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon fortsätter:

– Min bror var så arg. Jag tvingades ta mig samman, återvända till inspelningen och låtsas att skådespelaren var min kärlek. Det var verkligen svårt, säger hon.

Chloë Grace Moretz.

Men det var inte den enda gången som Chloë fick uppleva att någon ansåg henne vara “för stor” eller antydde att hon tog för mycket plats. Hon råkade nämligen även ut för mobbning på en helt ny nivå då en annan manlig skådespelare hon inte uppger namnet på, försökte frysa ut henne under en inspelning.

Annons

– Det var en ung huvudrollsinnehavare som försökte frysa ut mig genom att hitta på falska grejor för att försöka sätta mig på plats.

Personen spred även rykten till filmteamet om Chloë och försökte på alla sätt och vis att försöka göra narr av henne på grund av avundsjuka.

– Det är galet. De har ett mindervärdeskomplex. Jag förstår inte varför de försöker trycka ner mig bara för att jag har en större roll, avslutade hon.

Chloë Moritz dejtade under 2016 sonen till David och Victoria Beckham, Brooklyn Beckham, 18. Detta fick stor uppmärksamhet i media. Realitystjärnan Khloé Kardashian, 33, fick i samma veva utstå en mängd kritik då hon i en bild på Instagram postade en inte alltför smickrande bild på Chloë. Detta gjorde hon för att hämnas på Chloë som tidigare ska ha försvarat sin vän Taylor Swift, 27. Ett rejält bråk på Twitter utbröt och för många ansågs då även Khloé vara en riktig mobbare.

Bilden Khloé publicerade visade sig dessutom senare inte heller vara Chloë, utan en helt vanlig tjej som badade i havet. Men skadan var redan skedd.

Idag mår Chloë bra och avslutade nyligen rollen som Snövit i kommande ”Red shoes & The 7 dwarfs”.

Foto: IBL

Annons