LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Charlie Sheen får fulla vårdnaden – tar barnen efter knarkskandalen

13 apr, 2024 
Erika Svensson
Båda exfruarna Denise Richards och Brooke Mueller har hamnat i centrum för två olika drogskandaler, vilket ger Charlie rätt till fulla vårdnaden om barnen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

I tre år var de ett av Hollywoods mest skandalomsusade par och under äktenskapet, som kantades av bråk och drogmissbruk, välkomnade Charlie Sheen, 58, och Brooke Mueller, 46, tvillingsönerna Max och Bob, 14.

Sedan skilsmässan 2011 har de haft delad vårdnad, men nu kan det snart bli ändring på det.

Two and a half men-stjärnan har idag varit nykter i över sex år, medan exfrun har haft det svårare att hålla sig borta från spriten och drogerna. I juli fick hon ett återfall och åkte fast för droginnehav.

Därför har Sheen nu fått till en ändring i skilsmässoavtalet som säger att han omedelbart kommer få fulla vårdnaden om sönerna om Brooke skulle få ett positivt svar på ett drogtest, rapporterar Fox News. Enligt avtalet måste Brooke testas minst en gång i veckan.

Annons

Misstänker narkotika i vattnet: ”Gjorde uppenbarligen bort mig”

Charlie har fler exfruar som har hamnat i trubbel för drogrelaterade skandaler på sistone. Förra året gjorde hans ex Denise Richards, 53, en minnesvärd comeback i realityshowen The Real housewives of Beverly Hills, där hon i första avsnittet hamnade i bråk med deltagaren Erika Jayne på en så kallad weedfest.

Hennes beteende beskrevs som ”bisarrt” och både deltagare och tittare misstänkte att Denise var påverkad under kvällen eftersom hon sluddrade när hon pratade och tog på sig sin jacka upp-och-ner.

I ett nytt avsnitt av podcasten Just B with Bethenny Frankel bedyrar Denise Richards att hon inte medvetet tog någon weed på drogpartyt, men att hon misstänker att hon fått i sig något av misstag.

– Det blev bara värre och värre under kvällen. Jag hade tagit vanlig hostmedicin och sedan minns jag inte halva kvällen. Det var bisarrt. Jag kanske fick i mig något i maten eller vattnet eller något. Allt jag vet är att när jag kom hem kände jag att: ”Wow, något är fel med mig”, säger Denise.

Hon säger själv att hon inte har sett avsnittet.

– Jag gjorde uppenbarligen bort mig totalt. Så jag känner att varför i helvete skulle jag vilja se det?

Charlie och exet Denise.

FOTO: Skärmdump Veckans NU

Annons