LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlie Sheen är utblottad - tvingats flytta till föräldrarna

21 sep, 2016 
AvOla Brising
Brände en miljard på knark, kvinnor och flygplan. Nu försörjer sig Charlie Sheen på ströjobb och bor hos mamma och pappa.
Annons

Fram till 2011 när han fick sparken från tv-serien “2 1/2 män” var Charlie Sheen, 51, en av USA:s bäst betalda skådisar. Han levde extravagant och slösaktigt. Men efter att “Anger Management” las ner 2014 har Charlies drog- och alkoholmissbruk, vanan att köpa prostituerade liksom den allmänna uppfattningen om att han är labil och svår att jobba med gjort honom arbetslös.

– Det är sorgligt. En gång var han värd mer än en miljard kronor men han brände allt på dyra plan, droger och kvinnor, säger en källa till National Enquirer.

Charlie Sheen har det inte lika lätt i livet nu.

Sedan kom en mängd utbetalningar till utpressare som hotade att avslöja hans hiv-smitta. Förra hösten gick Charlie till sist ut offentligt med att han drabbats av viruset men då var skadan redan skedd:

Annons

– Nu får han inte ett jobb. Ingen vill arbeta med honom.

Skådisen är så pank att han tvingats flytta hem till sina föräldrar. Han uppges bo i gästhuset till den fastighet hans föräldrar Martin, 76, och Janet Sheen, 72, äger i Malibu, Kalifornien.

Ekonomin blir ändå allt sämre. Detta trots att hans två exfruar Denise Richards, 45, och Brooke Mueller, 39, som han har barnen Sam, 12, Lola, 11, respektive tvillingarna Max och Bob, 7, med, gått med på att sänka underhållet från 470 000 kronor i månaden till 212 000 kronor i månaden.

Pappa Martin Sheen får stå för uppehälle.

Flera tidigare partners väntas nämligen stämma skådisen för att han inte avslöjat att han bar på hiv då de hade sex. Källan förklarar:

– Charlie är tacksam för att exfruarna sänkt kraven på underhåll men det är inte säkert att han kan betala länge till.

Stjärnan är snart luspank:

– Hans tillgångar minskar för varje dag. För att lugna sina föräldrar tar han ströjobb hemma vid huset.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons