Chace ”Nate” Crawfords nya stil efter Gossip Girl

Chace ”Nate” Crawfords nya stil efter Gossip Girl

Warner Media lanserar en ny spinoff på den omtyckta serien Gossip girl på HBO MAX, men en av originalskådespelarna fångades på bild och chockerar med sin förvandling.

Chace Crawford, 34, som spelar Nathaniel ”Nate” Archibald i den världsberömda dramaserien Gossip Girl, syntes nyligen på bild efter att Warner Media kommit med beskedet att det blir en ny spinoff av serien på HBO MAX.

Däremot kunde inte skådespelaren, som varit en del av serien i samtliga sex säsonger, kännas igen med tanke på hur han sett ut i de tidigare säsongerna.

Tittarna från förr minns Chaces karaktär Nate som en ung man med exklusiva kläder som går i dyr privatskola. Det verkar nu som att han bytt skepnad, i alla fall om vi ska tro de nya bilderna på honom.

Chase Crawford i Gossip girl

Chace som Gossip girl-fansen minns honom, här bredvid kollegan Blake Lively.

Förvandlingen efter uppbrottet

Chace Crawford sågs även utanför en matbutik efter att hans tre år långa relation med Rebecca Rittenhouse, 30, tagit slut. Efter splittringen har han varit öppen med att han träffar andra men att ingenting utvecklat sig ännu.

”Jag har dejtat och träffat några men ingenting seriöst”, förklarar han till US Weekly.

På de nya bilderna syns Chace Crawford ha bytt ut sin exklusiva stil till ett mer hårt och och rått yttre med en annan typ av muskulatur, minst sagt. Den nya kroppen liknar mer en välbyggd hunk i sina bättre dagar än den stereotypiska överklasspojken som han spelat i serien hittills.

Chace Crawford 2019

Chace har lyft mer än matkassar sedan sin medverkan i Gossip Girl.

Chace Crawford 2019

Skådespelaren visade upp sin förvandling utanför en matbutik i Los Angeles.

Förvandlingen kanske ändå inte är så konstig som vi trott då Chace Crawford inte kommer vara en del av den nya spinoffen på serien Gossip Girl. Hans tidigare medspelare Leighton Meester och Blake Lively kommer heller inte vara en del av del av den kommande upplagan. Istället är Chace Crawford klar för en ny serie vid namn The Boys som har premiär den 26:e juli.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN