Bekräftat: Gossip girl kommer tillbaka – med 10 nya avsnitt

Bekräftat: tv-serien Gossip girl kommer tillbaka – med 10 nya avsnitt
Nu är det bekräftat! Gossip girl kommer tillbaka. I tio nya avsnitt ska vi återigen få följa privilegierade ungdomar på Manhattan.
Annons

Wake up, Upper East Siders! På med hårbandet och sätt dig stabilt på trappan för nu kommer nyheter som kan få dig att sätta yoghurten i halsen…

Redan i februari i år började det ryktas om att Gossip girl, tv-serien som kretsar kring de rika ungdomarna Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald samt Dan och Jenny Humphrey, återvänder till rutan. Och nu, tolv år efter att det allra första avsnittet hade premiär, står det alltså klart att en nystart av serien är att vänta. Det skriver flera amerikanska medier.

Det är WarnerMedias kommande streamingtjänst HBO Max som har beställt nya avsnitt av serien. Enligt uppgifterna handlar det om – ja, håll i dig nu – tio nya avsnitt, varje en timma långt.

Annons
Annons

Avsnitten ska utspela sig åtta år efter originalseriens händelser och precis som tidigare kommer vi få följa ungdomar i en privilegierad skola på Manhattan.

Serien kommer att beröra hur mycket sociala medier – och New York i sig – har ändrats under åren som gått”, skriver HBO Max.

Skådisarna om återkomsten

Flera av de exekutiva producenterna från originalserien återkommer, men det är fortfarande ovisst huruvida de tidigare skådespelarna kommer medverka i de nya avsnitten. Chace Crawford, som spelar Nate i serien, har sagt att han är öppen för att spela in nya avsnitt. Leighton Meester, som spelar Blair, är lite mer hemlighetsfull och svarar bara ”man ska aldrig säga aldrig” på frågan.

Annons

Ännu har inget nytt premiärdatum kommunicerats, men det lär i alla fall inte bli innan våren 2020. Det är nämligen då den nya streamingtjänsten HBO Max lanseras.

FOTO: TT

Av Emma Blomberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…